W niektórych mieszkaniach sprawdzają sie grzejniki
elektryczne. Te nowoczesne
mogą stać się elementem wykończenia wnętrz.
Dla domów niskoenergetycznych najlepszym rozwiązaniem są
niskotemperaturowe
ogrzewania powierzchniowe na podczerwień (podłogowe lub
sufitowe).
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Damian praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Lukki kierownik
|
|
| |
offline iz_mrk praktykant
|
Co instalacji grzewczej mogę polecić panele nanoheizungen. Zainteresowałam się nimi z polecenia znajomych. Po roku użytkowania jestem zachwycona! Mam je zawieszone na suficie, także nie zajmują praktycznie w ogóle miejsca. Są estetyczne. A co najbardziej do mnie przemówiło już po pierwszych miesiacahc to niskie koszty eksplotacji. |
| |
offline Czarny inżynier
|
słyszałem o takich rozwiązaniach od sąsiada, stąd dowiedziałem się ogrzewaniu z Econovli i mam zamiar na wiosnę założyć sobie taką instalację. Konkretnie interesowałem sie panelami grzewczymi na podczerwien infrared - energooszczędne, gribość 2,5 cm wygląda bardzo elegancko. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: borecki praktykant |
Rodzice mają właśnie w domu ogrzewanie na podczerwień i są bardzo zadowoleni, dlatego my też się przy budowie na to zdecydowaliśmy i nawet z tej samej firmy korzystaliśmy -Infrashop.Jako pierwsi zaczeli panele sprzedawać na polskim rynku, mają w ofercie same najlepsze markiwięc decyzja nie była trudna. Wielki plus bo to ciepło za darmo,szybko się nagrzewa dom, no i nie zajmuje żadnego dodatkowego miejsca, nie potrzeba kotłowni ani żadnego wydzielonego pomieszczenia. https://infrashop.eu/ |
| |
Gość: przyjd praktykant |
|
| |
Gość: biojj praktykant |
|
| |
Gość: majhgj praktykant |
|
| |
Gość: sdss praktykant |
|