![]() Gość: Walicka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: BundrBud praktykant |
Elektryczne promienniki podczerwieni po prostu bardzo dobrze sprawują sie w halach, magazynach i właśnie tego rodzaju konstrukcjach. Zerknijcie sobie na firmę https://www.teoterm.com.pl/, która takie rozwiązania dostarcza. Według mnie jest to ogrzewanie praktyczne, ekologiczne, praktycznie bezobsługowe |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: roxa77 praktykant |
|
| |
![]() Gość: Hermiona praktykant |
|
| |
offline ![]() marekklops praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zaremba.radek majster
![]() |
Najważniejsze by to było montowane przez instalatora, a nie te chińskie wymysły z ale czy innych portali, gdzie nie wiemy ile naprawdę mocy mają i co dają. Bo potem tylko narzekanie, ze nie działa. Jak zrobione i zamontowane z głową to jest dobrze. Polski producent jak Eco Partner ma swoich instalatorów od tego, i wiadomo, ze wtedy jest ok. |
|
Ogrzewanie na podczerwien
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Erkado Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Szukasz sposobu na grę w plinko? Na stronie xi4g.com można znaleźć szczegółowe recenzje strategii dla Plinko – od konserwatywnych po bardziej ryzykowne. Tutaj z...
- Dodatkowa praca Liczba postów: 1 Grupa: Najnowsze t... Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę.
- nowoczesne łóżko Liczba postów: 227 Grupa: Najnowsze t... Może ktoś z was zdecydował by się na bardzo dobre łóżka chowane w szafie . Sam takie łóżko kupiłem kilka tygodni temu i jestem z tego powodu bardzo zadowolony.
- Podłoga Liczba postów: 126 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukacie idealnych listew przyściennych do swojej podłogi, to warto sprawdzić listwy malowane pod określony kolor. Świetnie dopasowują się do każdego wnęt...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 491 Grupa: Najnowsze t... Zgadzam się, rolety to świetne rozwiązanie – praktyczne i estetyczne jednocześnie. Sam długo zastanawiałem się nad wyborem i ostatecznie postawiłem na rolety od...