Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
offline Gocha kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: szerion praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Nightmare doświadczony
|
|
| |
Gość: trynkler praktykant |
Ogrzewanie podczerwienią to jedyny system w pełni
przyswajalny dla organizmu człowieka. |
| |
Gość: trynkler praktykant |
Grzejniki podczerwieni mogą być wykonane w postaci luster
, obrazów z motywami graficznymi lub paneli ceramicznych w
dowolnej kolorystyce. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Skal praktykant |
W odpowiedzi do Szerion : Nasze mieszkanie ma 53 m2 , cały koszt zainstalowania paneli wynosił 6950 zł. Miesieczne opłaty przy takim normalnym grzaniu, ze mozna chodzić w krótkim rękawku tak jak wcześniej pisałem wychodzą średnio 160zł jak dla nas jest to rewelacyjnie nisko. Podaje Ci maila do firmy od której my bralismy zrobili nam wycene i wyliczyli miesięczne koszty co prawda mówili ze będzie za opłaty 2.70 zł/ m2 miesięcznie jest ciut więcej ale i tak bez porównania z innym ogrzewaniem tu masz do nich maila sklep@infrapanel.pl, a jeśli chodzi o mnie to jak masz wiecej pytań to pisz : chętnie odpowiem :) |
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
powiedzcie mi jak to jest mozliwe, ze rozwiazanie jest takie rewelazyjne i wspaniale, tanie wmontazu, tanie w eskploatacji, piękne, cudowne i w ogóle naj naj naj, a nikt o tym nie wie i nikt na ten temat nie warjuje, bo po wypowiedziach gosci wiadac ewidentnie, że pracują w tych firmach tylko i wyłącznie, a grzejniki pewnie mają zwykłe... szkoda słów |
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
Gość: Skal praktykant |
Chcecie to mi wierzcie nie chcecie to nie pytacie o szczegóły to pisze , bo nie ma sensu żebym ukrywał swoja wiedze na ten temat skoro mam takie ogrzewnaie i mogę komuś pomóc .A nie mam zamiaru na wszystkich forach się rejestrować jak będę chciał wyrazić swoja opinie , skoro nie trzeba. W koncekwencji doszłoby do tego, ze nie pamietalbym gdzie mam jaki login i jakie hasło :) |
| |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
|
Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸