Ogrzewanie w domu

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 36 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

17 lipca 2016, 17:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Co instalacji grzewczej mogę polecić panele nanoheizungen. Zainteresowałam się nimi z polecenia znajomych. Po roku użytkowania jestem zachwycona! Mam je zawieszone na suficie, także nie zajmują praktycznie w ogóle miejsca. Są estetyczne. A co najbardziej do mnie przemówiło już po pierwszych miesiacahc to niskie koszty eksplotacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2016, 13:08

zastanawiam się nad zalożeniem ogrzewania podłogowego w łazience i mam takie pytanie, czy jeśli będę montowała takie panele tylko w jednym pomieszczeniu to, czy termostat musi być w tym pomieszczeniu, czy może być np kilka pomieszczeń dalej w pomieszczeniu gospodarczym? I drugie pytanie, czy w ogóle w łazience przez takie ogrzewanie nie będzie się bardziej kurzyć? - bo słyszałam takie opinie. Póki co przeglądam osprzęt w hurtowniach np tu http://el12.pl/ ale już widzę że rozpiętość cenowa jest tak duża że głowa mała. Ile wg was z robocizną powinna kosztowac taka usługa?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2016, 15:20

Użytkownik iz_mrk napisał: Co instalacji grzewczej mogę polecić panele nanoheizungen.
Zainteresowałam się nimi z polecenia znajomych. Po roku
użytkowania jestem zachwycona! Mam je zawieszone na
suficie, także nie zajmują praktycznie w ogóle miejsca.
Są estetyczne. A co najbardziej do mnie przemówiło już
po pierwszych miesiacahc to niskie koszty eksplotacji.

Może jakie bliższe informacje o tym cudzie techniki?

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2016, 19:03

Pozostanę przy pellecie. Wysokokaloryczny pellet w moim domu sprawdza się w stu procentach. Ciepło, czysto,mało roboty, czego więcej chcieć.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2016, 18:34

Ja mam ciepło sieciowe, które dostarcza mi firma http://www.termika.pgnig.pl/ i jestem naprawdę zadowolony, sprawdzają się świetnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2016, 14:14

Użytkownik Gość: adik6575 napisał: Ja mam ciepło sieciowe, które dostarcza mi firma
http://www.termika.pgnig.pl/ i jestem naprawdę zadowolony,
sprawdzają się świetnie.

I co jeszcze zareklamujesz? Podpaski, czy maść na mendy?

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2016, 15:02

Skąd najlepiej zamówić dobry pellet? nie chcę jakiegoś nie sprawdzonego najlepiej jakiś z certyfikatem.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 sierpnia 2016, 10:55

W prosty sposób można ogrzać dom wykorzystując instalacja gazowe mazowieckie jest to wygodne i ogólnie mniej zachodu przy budowie.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2016, 17:35

Mam Infrapanele na podczerwień. Są dekoracją pomieszczeń, wiszą na ścianach i są na nich zdjęcia. Na forum, szukając porad o wyborze taniego ogrzewania, trafiłem na wpis o tych panelach. Zainteresowałem się i szybko dostałem wycenę projektu. Elektryk mi je zamontował, bo nie znam się na elektryce. Jestem zadowolony z zakupu tego nowatorskiego, wygodnego ogrzewania. Szybko nagrzewają pomieszczenia do komfortowej temperatury.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2016, 14:28

Skoro chwalisz instalacje gazowe do ogrzewania domu, to koniecznie podaj również przykładowe koszty takiego rozwiązania z określonym metrażem, powierzchnią grzewczą. To przyda się każdemu Użytkownikowi na forum.

www.Kotly-Oksana.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 36 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ekogroszek nierosyjski Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Warto zwrócić uwagę na ofertę ekogroszku hurtowego od firmy Rastar https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-ekogroszku w Chorzowie. Ekogroszek workowany wyróż...
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 795 Grupa: Robimy inst... Wybór odpowiedniej formy ogrzewania jest dość istotną kwestią, warto więc skorzystaćz porad i pomocy fachowców w tej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 225

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >