Ogrzewanie w domu

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 36 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  28 29 30 31 32  ▸  ▸▸

27 stycznia 2017, 09:24

Zgadzam sie: good 0 bad

A ja z kolei chciałabym kupić sobie kominek, bo bardzo lubię zapach i widok palonego drewna. Zależy mi nie tylko na jak najniższej cenie zakupu kominka, ale również na jego wysokiej jakości. Dom jest sporych rozmiarów i ze względu na to kominek będzie bardzo często używany i musi być przystosowany do częstego palenia. Szukałam już takich kominków w sklepach internetowych i trafiłam tu http://kratki.com/sklep/pl/category/2/wklady- kominkowe/3/wklady-z-plaszczem-wodnym . Mają tu kominki z płaszczem wodnym, który moim zdaniem jest świetnym rozwiązaniem, bo taki kominek może bez problemu zastąpić piec c.o. Jednak nie wiem na jaki konkretnie powinnam się zdecydować. Może ktoś z Was jest w stanie mi doradzić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 stycznia 2017, 12:00

Sezon grzewczy w pełni, porad czym i jak ogrzewać mnóstwo a czy ktoś pomyślał o wentylacji w mieszkaniu czy domu? Ja mam kominek i przy okazji instalacji monterzy doradzili mi wykonanie dobrej wentylacji w domu. To podstawa bezpiecznego użytkowania kominka czy pieców gazowych. Wszystkie niezbędne elementy wentylacji w tym kratki, wyrzutnie kupiłem w sklepie Sawpol http://www.sawpol.pl/pl/oferta/13-wyrzutnie-s cienne . Mają duży wybór atestowanych produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2017, 11:41

W kwestii dostawcy opału w tym węgla oraz ekogroszku, wysokiej kaloryczności oraz jakości, to mogę zaprosić również na Smarttrans.net.pl dodatkowo teraz mamy atrakcyjne rabaty i promocje.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2017, 15:43

Użytkownik Gość: Korek123 napisał: na mam piec na ekogroszek i jestem zadowolony. Nie niewielki
domek i nie ma problemu z ogrzaniem go. Poza tym udało mi
się kupić kocioł w okazyjnej cenie od http://499.com.pl/

Zadowolony producent smogu się odezwał! Cieszyć się z trucia innych ludzi, to dopiero radocha!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2017, 16:04

U mnie w mieszkaniu niecałe 50m2 zastosowałem ogrzewania na podczerwień w porozumieniu z infrapanel.pl. Eksploatacja wynosi mnie niecały 1000 zł rocznie. Jakość ogrzewania bardzo wysoka, naturalna dla organizmu. Wszędzie, w każdym miejscu mieszkania jest identycznie ciepło. Dobrze się śpi, dobrze się oddycha. Producent przedstawił mi projekt, przeprowadził montaż, dał 10 lat gwarancji i potwierdził żywotność systemu na 80 lat. Trudno o lepszą ofertę. Grzejnik ma emiter podczerwieni na zewnątrz, więc to jeszcze dodatkowo ponosi wydajność. W każdym pomieszczeniu możesz sobie wyregulować inne temperatury przez podłączenie z termostatem. Warto załatwić wtedy dobrego elektryka, żeby nie stracić warunków gwarancji. Moim zdaniem się opłaca, ale trzeba poznać specyfikę obiektu, rozplanować ustawienie, no i trafić na dobre, wydajne technologie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2017, 10:39

Użytkownik Gość: filip785 napisał: U mnie w mieszkaniu niecałe 50m2 zastosowałem ogrzewania
na podczerwień w porozumieniu z infrapanel.pl. Eksploatacja
wynosi mnie niecały 1000 zł rocznie. Jakość ogrzewania
bardzo wysoka, naturalna dla organizmu. Wszędzie, w każdym
miejscu mieszkania jest identycznie ciepło. Dobrze się
śpi, dobrze się oddycha. Producent przedstawił mi
projekt, przeprowadził montaż, dał 10 lat gwarancji i
potwierdził żywotność systemu na 80 lat. Trudno o
lepszą ofertę. Grzejnik ma emiter podczerwieni na
zewnątrz, więc to jeszcze dodatkowo ponosi wydajność. W
każdym pomieszczeniu możesz sobie wyregulować inne
temperatury przez podłączenie z termostatem. Warto
załatwić wtedy dobrego elektryka, żeby nie stracić
warunków gwarancji. Moim zdaniem się opłaca, ale trzeba
poznać specyfikę obiektu, rozplanować ustawienie, no i
trafić na dobre, wydajne technologie.

Szkoda, że żywotność systemu nie wynosi 100 lat albo 200 lat.
To byłby hit, chałupy już nie ma, a ogrzewanie jeszcze działa!!!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2017, 20:44

jeszcze chwila, a ten rodzaj ogrzewania będzie przynosił zimne drinki. Ciekawe, że takie bezkonkurencyjne ogrzewanie potrzebuje reklamy, bo z takimi zaletami powinno być sprzedawane na kartki.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2017, 12:30

Wydaje mi się, że węgiel wychodzi lepiej, taniej i mniej robotoy jest przy nim. W sensie nie wypala sie tak szybko

Zgłoś | Cytuj | Link

9 marca 2017, 14:15

Trzeba być inteligentnym inaczej by wierzyć w takie bzdury! Kto dziś pali węglem jest szkodnikiem społecznym.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2017, 10:31

Szkodnikami są handlowcy którzy opowiadają bajki

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 36 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  28 29 30 31 32  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ekogroszek nierosyjski Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Warto zwrócić uwagę na ofertę ekogroszku hurtowego od firmy Rastar https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-ekogroszku w Chorzowie. Ekogroszek workowany wyróż...
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 795 Grupa: Robimy inst... Wybór odpowiedniej formy ogrzewania jest dość istotną kwestią, warto więc skorzystaćz porad i pomocy fachowców w tej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 387

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >