Podoba mi się oferta w temacie sterowników do centralnego ogrzewania jaką ma hurtownia Swatt- swatt.pl. Nie pompują sztucznie cen, można niskim kosztem dostać wydajne, proste w obsłudze sterowanie które dobrze współpracuje z nowoczesnymi instalacjami. Nie mają jakiś sterowników z niepotrzebnymi bajerami które poza tym, że dobrze wyglądają na papierze to w realu w ogóle nie są wykorzystywane.
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 29 30 31 32 33 ▸ ▸▸
Gość: jarek655 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pemkee praktykant |
Gaz masakra cenowa, klima jest fajna na lato. My palimy węglem czeskim z http://www.multiwegiel.pl/ alternatywa dla najtańszego węgla, w którym jest więcej kamiania i fatalnie się spala. |
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
|
|
| |
Gość: wblokachciebi praktykant |
Witam |
| |
Reklamy Google | |
Gość: osoronko praktykant |
Ja mam piec węglowy + węgiel kupuję w http://www.multiwegiel.pl/ pali się bardzo dobrze, komfortowa temperatura w domu jest. Zasługa węgla, dobry kaloryczny jest i mało popiołu zostaje. |
| |
Gość: grys praktykant |
Od kilku tygodni jestem w kontakcie z hurtownią Swatt (swatt.pl). Już kilka dostaw mam na koncie z ich firmy i jestem zadowolony. Terminowi, rzetelni, jeśli czegoś nie mają to mówią, a nie każą człowiekowi czekać w nieskończoność...na dostawę, która nigdy nie nadchodzi. Z takimi sytuacjami się spotykałem dość często w innych hurtowniach. Do tej pory kupowałem piecie z podajnikami na eko groszek. |
| |
|
|
| |
offline Piecco.pl doświadczony
|
|
| |
offline góral68 majster
|
Na jesieni zmieniłem piec na eko groszek ...niestety stary piec nie nadawal się do naprawy..trudno, żeby się nadawał jak miał już swoje lata. Zmienilismy piec na eko groszek i teraz wiem, że żyję. Nie muszę chodzić do pieca, jest czystej w domu bo schodzę do pieca raz na tydzień. Jeżeli chodzi o paliwo do naszego pieca to kupuję eko groszek z tej hurtowni [url]www.ekogroszekcentrum.com.pl |
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 29 30 31 32 33 ▸ ▸▸