Ogrzewanie w domu

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

Stron: 36 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

17 kwietnia 2014, 14:02

Zgadzam sie: good 0 bad

ja bym został przy standardzie. Mam sprawdzonego dostawcę i nie narzekam na jakość czy praktyczność takiego ogrzewania,choć słyszałem, że jesli chodzi o pellet to fajnie nie brudzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2014, 22:10

no wlasnie ja pale peletem z elli http://odziezroboczalublin.pl/brykiet/ i musze przyznac, ze jest to dobry opal. Ma wysoka kalorycznosc, jest tani i zostaje po nim malo popiolu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2014, 08:45

Tak czy inaczej podstawą jest dobry piec z odpowiednią mocą a tak się składa,że na naszej stronie www.PieceMans.pl znajdziecie wszystko czego potrzebujecie. Miła i fachowa obsługa służy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2014, 17:26

A co sądzicie o ogrzewaniu klimatyzatorem? Moim zdaniem jest to bardzo dobre rozwiązanie, które pozwoli nam utrzymać w domu komfortową temperaturę przez cały rok. Warto się nad tym zastanowić, bo jest to chyba najwygodniejsza opcja.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2014, 16:40

Niezbyt fortunne rozwiązanie,czy naprawdę ogrzewanie klimatyzatorem zapewni Ci stabilne źródło ciepła w całym domu? Bardzo w to wątpie.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2014, 11:17

No według mnie są lepsze rozwiązania jesli chodzi o ogrzewanie, klima sluzy do czegos innego. Tutaj http://www.firmaszalek.pl/ znajdziesz rozne mozliwosci jesli chodzi o ogrzewanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2014, 14:03

[quote=Kociol.net]Ogrzewanie gazowe w praktyce wychodzi drogo
True, true. Nie wiem nawet czy nie jest droższe niż olejowe. Na olejowe zresztą mam tipa, co zrobić żeby nie przepłacać, takie paliwko zacząłem kupować http://www.rawski.pl/ekotermplus.html. A co do peletu to się nie wypowiem, bo nie używałem nigdy.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2014, 12:40

Gazowe jak i elektryczne w praktyce wychodzą bardzo drogo,wiec akurat tutaj polecam inne rozwiązanie,może nawet pompę ciepła,która będzie korzystna.

www.PieceMans.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2014, 12:52

A jest w ogóle coś droższego niż ogrzewanie elektryczne, gazowe? :P
Według mnie nie ;) no i rzeczywiście pompy ciepła oraz rekuperacja są dobrym rozwiązaniem, ale wiąże się to z potężnymi kosztami (zwrócą się za kilkanaście/kilkadziesiąt lat), ale mimo wszystko sporo trzeba na początek wyłożyć. Dlatego taniej będzie jak zdecydujesz się na ekogroszek wrocław. Tani i meeega wydajny.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2014, 13:42

Użytkownik Gumowiec napisał: A jest w ogóle coś droższego niż ogrzewanie elektryczne,
gazowe? :P

Według mnie nie ;) no i rzeczywiście pompy ciepła oraz
rekuperacja są dobrym rozwiązaniem, ale wiąże się to z
potężnymi kosztami (zwrócą się za
kilkanaście/kilkadziesiąt lat), ale mimo wszystko sporo
trzeba na początek wyłożyć. Dlatego taniej będzie jak
zdecydujesz się na ekogroszek wrocław. Tani
i meeega wydajny.

Racja, ekogroszek wrocław jest tanim i wydajnym ogrzewaniem. W sumie to nie wiem dlaczego większość ludzi się jeszcze na niego nie przerzuciła. : ) Chyba, że ogrzewają już domy pelletem

Ten post był edytowany przez DanielG dnia: 22 lipca 2014, 13:45
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 36 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• ekogroszek nierosyjski Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... Warto zwrócić uwagę na ofertę ekogroszku hurtowego od firmy Rastar https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-ekogroszku w Chorzowie. Ekogroszek workowany wyróż...
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 795 Grupa: Robimy inst... Wybór odpowiedniej formy ogrzewania jest dość istotną kwestią, warto więc skorzystaćz porad i pomocy fachowców w tej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 513

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >