Polecam okna pcv oraz rolety zewnętrzne w komplecie do tego drzwi zewnętrzne aluminiowe eko-dom.partneroknoplast.pl.
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
Gość: oknaszczecin praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ju878 praktykant |
Ja mam natomiast bardzo dobre doświadczenia z oknami kupionymi w tej firmie http://www.fenti.pl/. Bardzo dobrze się sprawdzają przy różnych temperaturach, są szczelne. Mam dobrą wentylację w pomieszczeniu, więc nie parują, a poza tym posiadają nawiewniki. Cena jak dla mnie przystępna, warto się zainteresować. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jureeek8 praktykant |
|
| |
Gość: gosc77 praktykant |
|
| |
offline Piotrek122 inżynier
|
Rodzaj wypełniania jeśli chodzi o okna jest bardzo ważny, także przy wyborze okien kieruj się jakością wypełnienia. Firma Veyna z tego co się orientuję dysponuje bardzo dobrą jakością wypełnień do drzwi jak i okien. Personel również służy fachową pomocą w każdej sprawie, która dotyczy ich działalności. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: werk5 praktykant |
|
| |
Gość: janpirklowski44 praktykant |
|
| |
Gość: Eryk34 praktykant |
Jeśli szukacie dobrej jakości okien w okolicy Szczecina, to mogę polecić firmę Marsel z Goleniowa. Produkują okna w znanych systemach Schuco, które należą do najlepiej dopracowanych na rynku. Oczywiście różnica zawsze tkwi w szczegółach, takich jak rodzaj wzmocnień, okuć czy uszczelnień. Panowie wszystko to mi wytłumaczyli, zaproponowali konkretne rozwiązanie, dokonali pomiaru i sprawnie zamontowali okna w ustalonym terminie. |
| |
offline Kuleczka991 kierownik
|
A jak u was stoi kwestia z pielegnacją okien? Mam na mysli ich mycie - bo czesto mialam tak ze mylam je i za kazdym razem pozostawaly jakies brzydkie smugi. Dopiero odkad mam myjkę z Karchera to sporo sie poprawilo w tej kwestii - okna sa czyste i blyszczace :) Zaluje ze wczesniej nie natrafilam na ten sklep bo maja tu fajne zestawy i do tego tanie. https://www.asc-pro.pl/sklep/myjki-do-okien/< /a> |
Ten post był edytowany przez Kuleczka991 dnia: 30 września 2019, 17:58 | |
| |
offline januszko fachowiec
|
W Szczecinie duży wybór okien i profesjonalną obsługę znajdziesz na ulicy Struga 5 w salonie Eko-Dom. Pomogli nam wybrać, wytłumaczyli kwestię parametrów i materiału z jakie okna są wykonane, doradzili nam jaki pakiet szyb będzie dla nas najlepszy. Wybraliśmy okna z pcv firmy Oknoplast i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdecydowanie mogę polecić tego producenta oraz ten salon sprzedażowy w Szczecinie. |
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸