My skorzystaliśmy z usług firmy Oknostyl z Jabłonnej-Majątek i jesteśmy bardzo zadowoleni. Okna do domu muszą być przede wszystkim bardzo ciepłe, chronić przed hałasem i umożliwiać skuteczną wentylację. Nam dodatkowo zależało na właściwościach antywłamaniowych. Okna w systemach Schuco produkowane przez tę firmę spełniły wszystkie nasze wymagania. Polecam je również ze względu na szczególnie bogatą paletę kolorystyczną, która obejmuje także efektowne, wyczuwalne w dotyku tekstury.
Gość: kotonn praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Tamiis praktykant |
Okna to bardzo ważna rzecz, od której zależy wysokość rachunków, bezpieczeństwo, wygląd wnętrza. Warto postawić na sprawdzonego producenta. U siebie mam okna Fakro Innoview. Okna są trwałe, estetyczne, łatwe w użytkowaniu i czyszczeniu, do tego bardzo dobrze wygłuszają i zapewniają komfort termiczny |
| |
Reklamy Google | |
offline adamadam majster
|
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem są okna aluminiowe – mają imponująco wąskie profile, co zwiększa powierzchnię szklenia i kreuje modny efekt nowoczesnej architektury. Warto sprawdzić np. panoramiczne okna w systemach Schuco od firmy Okno-Pol z Minkowa pod Krakowem. Polecam, są nie tylko ciepłe, lecz także dobrze wygłuszone i ekstremalnie trwałe. Mają też w ofercie ciekawą wersję okien blokowych z drewnianymi powierzchniami od wewnątrz. |
| |
Gość: Holographicukt praktykant |
|
| |
Gość: Gaski praktykant |
Fakt. Dobrej jakości okna są praktycznie na wagę złota, zwłaszcza teraz, jak rachunki są dość wysokie. U siebie mam okna Fakro Innoview. Dobra jakość, prosty montaż, wygodne użytkowanie. Okna skutecznie tłumią hałas. Zależało mi na tym, bo mieszkam przy dość ruchliwej drodze. Okna spełniają oczekiwania i mieszka mi się dobrze. |
| |
Reklamy Google | |
offline Jagoda1989 doświadczony
|
|
| |
|
|
| |
|