Mnie przekonała oferta firmy Jezierski. Produkują okna w sprawdzonych technologiach Schuco, które wyróżniają się trwałością i izolacyjnością cieplną. Poza tym dysponują bardzo szeroką gamą kolorystyczną włącznie z modnymi szarościami, odcieniami metalicznymi czy wielu gatunków drewna z wyczuwalną w dotyku fakturą. My zamówiliśmy okna Living w kolorze antracytowym, tu można zobaczyć inne możliwości: https://jezierski.com.pl/oferta/kolory/ Doradcy pomogli nam dobrać indywidualne wyposażenie i parametry, jesteśmy bardzo zadowoleni z ich usług.
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 ▸
Gość: komiczi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline MaciejMac inżynier
|
A gdzie zamawiacie nadproża ? bo ostatnio mam zamiar zmienić swojego dostawcę na inną firmę. Znajomy, który również działa w budownictwie powiedział, żebym podjął współpracę z firmą https://wmb-giewartow.com/ bo mają dogodne ceny. |
Ten post był edytowany przez MaciejMac dnia: 6 kwietnia 2022, 05:50 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Szukając przede wszystkim wysokiej jakości stolarki okiennej do domu zaczynając od poziomu obsługi, doradztwa, cen i przeprowadzonej realizacji od zakupu aż po wykonanie montażu. Tutaj zdecydowanie poleca ze swojej strony firmę Domega wypada tutaj bardzo dobrze, również z tego względu że mają ogromne doświadczenie na rynku i jedne z najlepszych ofert na jakie mieliśmy okazję trafić. Pozdrawiam! |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
Przede wszystkim jeżeli jesteście na etapie poszukiwań zarówno nowoczesnej i dobrze wykonanej stolarki okiennej to tutaj warto wybrać się do salonu Domega z Poznania, ponieważ jest w czym wybierać. Ceny adekwatne do jakości, obsługa ma ogromne doświadczenie, a do tego rozbudowaną ofertę producentów jak Urzędowski, Aluhaus, czy OknoPlast. Mam nadzieję, że u Was wszystko tutaj przebiegnie oczywiście pomyślnie. Pozdrawiam! |
| |
Gość: artus praktykant |
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem są okna z PVC, ale pod warunkiem że są wyprodukowane w sprawdzonych systemach . Mieszkam w okolicy Lublina i długo szukałem dobrego producenta. Ostatecznie trafiłem na firmę Oknostyl z Jabłonnej i ich rozwiązania mnie przekonały. Mają w ofercie okna w systemach Schuco, które są bardzo dopracowane pod każdym względem. Przypadły do gustu także mojej żonie, bo mogła wybierać kolor z bardzo szerokiej gamy odcieni – od jednolitych poprzez drewnopodobne, a na metalicznych kończąc. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: robbs praktykant |
|
| |
Gość: GloriaMusia praktykant |
|
| |
offline Isiek fachowiec
|
Ja jak zamawiałam też takie duże okna to mi powiedzieli
że takie duże robią tylko aluminiowe,bo nie potrzeba im
później co chwilę na gwarancję jeździć ;) |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Pod względem jakości do ceny to raczej warto pójść w kierunku okien PCV. Odnośnie zakupu to możesz na przykład przekonać się jak dokładnie wygląda oferta w przypadku firmy Domega z Poznania. Mają wieloletnie doświadczenie w branży i wykonanych realizacji na koncie. Możesz zajrzeć na ich stronę i się o tym przekonać, a przynajmniej wybrać się stacjonarnie i porozmawiać oraz wszystko sobie wycenić. Pozdrawiam serdecznie! |
| |
Gość: buyinstagramflert praktykant |
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 ▸