offline aurora majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: York praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: xaaro praktykant |
Miałem ostatnio podobny dylemat, jednak postawiłem na drewno. Głównie ze względu na estetykę. Bałem się trochę o trwałość i jakość, ale póki co wszystko jest super. www.vidawo.pl |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość: closer praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline DrzwiErbesp doświadczony
|
|
| |
Gość: Denny praktykant |
Wszystko racja, ale mam wrażenie, że nie rozpatrujecie
wszystkich aspektów. Warto trochę poczytać w tym temacie
w sieci, zdarzają się naprawdę ciekawe artykuły i tematy
na innych forach, zawsze to jakiś inny punkt widzenia niż
swój własny |
| |
Gość: kondrad_tom praktykant |
według mnie lepiej zdecydować się na okna drewniane, są co tu dużo mówić po prostu lepsze, a najlepiej byłoby gdybyś wybrał okna antywłamaniowe, które stanowią barierę nie do przejścia dla włamywacza |
| |
offline kasia.loska1986 praktykant
|
Jak ktoś nie potrafi się zdecydować, to przecież są firmy produkujące okna aluminiowo-drewniane. Np. wiem, że ma takie w swojej ofercie firma Glumatex. Okna tej firmy służą mi już jakiś czas i muszę przyznać, że jestem z nich zadowolona. Może to jest jakieś rozwiązanie w przypadku tego konkretnego problemu? Po co wybierać między czymś, jak można mieć 2 w 1 :D |
| |
Gość: franns praktykant |
według mnie warto przyjrzeć się stronie praktycznej, okna drewniane wymagają specjalistycznej pielęgnacji oraz konserwacji co 2-3 lata, oczywiście wszystko wiąże się z dodatkowymi kosztami, pielęgnacja okien plastikowych jest mniej skomplikowana i tańsza, poczytaj sobie ten artykuł targiprodukcjiokienidrzwi.pl/wlasciwa-pielegn acja-ram-okiennych-z-pvc-drewna-i-aluminium/ i może w ten sposób zawęzisz swoje poszukiwania |
|
Okna drewniane czy plastikowe?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 886 Grupa: Montujemy o... Bot wyżej chyba nie wypowiada się w temacie... A wracając do postu, tyle że z innej strony! Jako dodatek do okna PCV, ale też drewnianego proponuje też dobrać o...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...