Ja uważam, że najepiej zawsze zapytać tez sprzedawcę, bo poleci coś co pasuje np do naszego domu cyz profilu czy coś... no aż tak się nie znam mi polecono firmę Hanbud w krakowie i skorzystałam z ich usług i mega jestem zadowolona bo powiedzieli co i jak no i wynik jest ok a nie jak czasami byleby sprzedać.. Współpraca z wieloma fimrmami produkującymi okna więc wybór ogromny. No i najwazniejsze dojechali do mnie chociaż to było 80 km za Krakowiem ;)
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marecki-M praktykant |
moim zdaniem to jest tak, że to iż sprzedawca nam coś poleci to jedno. to czy się to sprawdzi w rzeczywistości to inna sprawa. Paradoksalnie na forach można znaleźć naprawdę konkretne opinie na temat poszczególnych okien. Ja osobiście nie jestem fanem okien drewnianych i to nie ze względu na ich cenę (bo ostatecznie okna wymieniamy raz na "naście lat"), ale dalszą pielęgnację która kosztuje i zabiera czas, choć podoba mi się ta stylistyka. moim faworytem są zdecydowanie pcv, sam wybierałem takie z drewnopodobna okleinę, aby połączyć 2 w 1 i dodatkowymi wzmocnieniami termicznymi. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: GoŚĆ09 praktykant |
|
| |
Gość: hifi praktykant |
|
| |
Gość: Yrka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline paula_kosiara doświadczony
|
Okna drewniane są droższe od plastikowych... aczkolwiek przyznam, że zarówno drewniane okna jak i plastikowe są dobre. Na pewno są ładniejsze niż te stare drewniane podwójne okna... |
| |
Gość: asdf123 praktykant |
mysle ze i tak najlepiej kierowac sie firma przy wyborze okien. Velux ma jedne z najlepszych okien. Mialem okazje kupowac ich okna na poddasze w dachluxie http://www.dachlux.pl/oferta/okna_do_poddaszy _dachowe/velux/ i to byly dobrze wydane pieniadze. Okna szczelne i porzadne |
| |
Gość: zlotowka praktykant |
|
| |
Gość: oleksy786 praktykant |
Ja zdecydowałem się na okna tej firmy i nie żałuję, myślę że była to naprawdę dobra decyzja. Okna są wysokiej jakości, nie mam żadnych zastrzeżeń. http://www.stolplastik.pl/ |
| |
Gość: kamil654 praktykant |
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸