Okna drewniano-aluminiowe NOWOŚĆ !!!

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

1 kwietnia 2010, 23:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Anonymous napisał: Ta listwa przyszybowa to też super spasowana w narożniku :D i to ma być jakość ?Zwykła tania masówka .
Myślę ,że okna drewniano-aluminiowe są bardziej precyzyjnie wyjkonane .I zdecydowanie tańsze w eksploatacji .

dlatego lepiej wybierać największych producentów markowej stolarki otworowej , skupiającej się na produkcji w drewnie , którzy doskonale sobie radzą z trudnymi gatunkami drewna w obróbce jak szlachetny dąb czy mahoń afrykański

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2010, 01:11

To są okna dębowe taniocha z Ukrainy
http://c.wrzuta.pl/wi18277/c2b0ced100200dd848e6341c/0/p10205 75_1

Kto chce te okna lub pseudo mahoniowe to niech kupuje można je dostać nawet poniżej ceny okien sosnowych :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2010, 01:16

Użytkownik Anonymous napisał: Użytkownik Anonymous napisał: Ta listwa przyszybowa to też super spasowana w narożniku :D i to ma być jakość ?Zwykła tania masówka .
Myślę ,że okna drewniano-aluminiowe są bardziej precyzyjnie wyjkonane .I zdecydowanie tańsze w eksploatacji .

dlatego lepiej wybierać największych producentów markowej stolarki otworowej , skupiającej się na produkcji w drewnie , którzy doskonale sobie radzą z trudnymi gatunkami drewna w obróbce jak szlachetny dąb czy mahoń afrykański

Cągle jedno i to samo desperat jakiś :lol: Chyba sprzedaż siadłą do dna :D i brak racjonalnych argumentów na promowanie okien dębowych w nowonarodzonej firemce :P KOMPLETNA KOMPROMITACJA I DESPERACJA OBRONA DNO :oops:

Zgłoś | Cytuj | Link

2 kwietnia 2010, 11:50

Użytkownik Anonymous napisał: Użytkownik Anonymous napisał: Użytkownik Anonymous napisał: Ta listwa przyszybowa to też super spasowana w narożniku :D i to ma być jakość ?Zwykła tania masówka .

Cągle jedno i to samo desperat jakiś :lol: Chyba sprzedaż siadłą do dna :D i brak racjonalnych argumentów na promowanie okien dębowych w nowonarodzonej firemce :P KOMPLETNA KOMPROMITACJA I DESPERACJA OBRONA DNO :oops:

Kolega ma mocno zaniżone poczucie taktu . Rozmowa stacza się W "przepaść" a szkoda, bo można racjonalnie konwersować . Jak widać, stare dobre czasy , jak był solidny partner handlowy nadal powracają - niestety ale w obecnej chwili tylko wirtualnie . Jak widać nie łatwo jest z innymi , co powoduje szeroką kampanię reklamowania co tylko sie da . Ważne jest , aby skupiać się na najlepszych rozwiązaniach rynkowych , na produktach doskonałej jakości , na systemach które powodują rozmowę , z uwagi na wyjatkowość , na drewnie , które swoja szlachetnością zachwyca jednocześnie powodując konsternację ( jak widać u kolegi ) , to właśnie najnowoczesniejszy system GALUX jest ideałem nad innymi rozwiązaniami .

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2010, 01:47

tu tylko jedna firma się raklamuje za frajer inni pokazują rozwiązania :lol:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2010, 11:57

ktoś tu bardzo najeżdża na firmę Urzędowski? Widać że to jedna i ta sam osoba. Zapewne jakiejś jednej handlowej firemce konkurencyjnej sprzedaż siadła i ze znaną konkurencją nie może sobie uczciwie poradzić. W dobie fotografi cyfrowej ze zdjeciem można wszystko zrobić żeby komus zaszkodzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2020, 09:15

skąd kupijecie aluminiową stolarkę?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2020, 09:17

My okna aluminiowe, ale też drzwi i ogród zimowy mamy od firmy SPECJALL z Łomży http://specjall.pl/kategoria-produktu/okna-dr zwi-2/aluprof/. Mają rozbudowaną ofertę, z której warto skorzystać, zachęcają nie tylko dobre produkty, ale tez i atrakcyjne ceny, polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2021, 09:54

Do montażu okien najlepsze są śruby ramowe WRW oraz WRS firmy WENO tutaj link do ich strony zobaczcie sobie https://weno.net.pl/ . Jakiś czas temu miałem okazję pracować z ich śrubami i naprawdę rewelacja.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 389

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >