Bardzo dobra i sprawdzona firma. Pewnie obsługa bhp w tej firmie stoi na wysokim poziomie.
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline Gandalf89 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ytii39 praktykant |
jeśli chodzi o wybór okien to nie można pominąć http://urzedowski.pl , najwyższa jakość okien jak dla mnie ,;) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Michaljj praktykant |
Uważam, że warto zamówić trzyszybowe okna, my właśnie takie mamy. Do tego szyby mają podwyższoną izolację akustyczną, co super się sprawdza, jest cicho. Fajne rozwiązanie dla osób mieszkających w głośnych miejscach. Mamy okna od drutexu, jestem zadowolony z tego zakupu. |
| |
Gość: sao fenqq praktykant |
|
| |
Gość: pawel pawel praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline Isiek fachowiec
|
Zależy gdzie mieszkamy. Jesli mieszkamy w bloku to
zupełnie wystarczy zamontowanie okien dwuszybowych. |
| |
Gość: arettt praktykant |
Powiem tak – okna na długie lata produkuje Okno Plus (strona firmy – oknoplus.com.pl). Ja nie mam żadnych problemów z ich plastikami już od dawna, i tak samo rodzice w swoim domu już mają wstawione ich pcv bardzo długo i cały czas im chronią przed zimnem tak samo dobrze. |
| |
offline marek84 majster
|
W oknie liczy się nie tylko szyba, powinno mieć też odpowiednio ciepłe ramy i dobrze przemyślane uszczelnienia, żeby nie było strat ciepła. Ja bardzo sobie cenię okna Schuco z Matplastu w Nowej Rudzie, potrafią zrobić okna nawet w standardzie pasywnym, o bardzo dobrej akustyce czy antywłamaniowe. W zasadzie są w stanie zrealizować nawet okna do specjalnych zastosowań, a możliwości kolorystyczne są prawie nieograniczone. |
| |
Gość: hoghor praktykant |
Okna trzyszybowe to podstawa. Warto rozejrzeć się za dobrą firmą, która wykonuje tego typu okna. Od siebie mogę wam polecić www.ravenokna.pl Oferują okna 5, 6 i 7 komorowe. Warto się przyjrzeć ich ofercie. |
|
Stron: 7 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸