offline Porek456 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 5 maja 2017, 16:21 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Jak najbardziej Domega to przede wszystkim jakość, jeżeli chodzi o poziom obsługi, doświadczenie na rynku są bodajże od 20 lat i do tego najlepsza oferta na samych porządnych polskich producentów jeżeli chodzi o okna to na prawdę lepszego miejsca nie znajdziesz. Bądź spokojny na pewno pomogą Ci podjąć ostateczną decyzję ;) |
Ten post był edytowany przez Tomek111 dnia: 15 maja 2017, 05:59 | |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Ja ogólnie jestem za tym aby korzystac z jak najlepszych ofert i gdy ktoś ma okazję to jak najbardziej trzeba korzystać. Ja przy wymianie okien postawiłem na OknoPlast PCV to jeden z najlepszych producentów jeżeli chodzi własnie okna i też miałem okazję skorzystać z pomocy domega przy kupnie i podjęciu tej ostatecznej juz decyzji. Jestem z tego zadowolony i też życzę aby innym tak samo udalo się wybrac dobre okna w przystępnej cenie. |
| |
Gość: KamilBednik praktykant |
Andrzej89 mmasz całkowitą rację, jeżeli chodzi o podejście do zakupu. Sam jestem również zwolennikiem zakupu okien porządnie wykonanych, gdzie zacieki nie będą się co chwile pojawiały. Słyszałem wiele pozytywnych opini jeżeli chodzi o ten sklep i jak ktoś ma chęć to można się do nich wybrać :) |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Na prawdę fajne miejsce, gdzie mają chyba wszystkie możliwości, które na prawdę zapewnią Nam bezpieczeństwo i piękny wygląd. U nich nie tylko kupowałem okna, więc przekonałem się na obsłudze,ale tez nie ma co się oszukiwać bo zależy nam również na dobrych cenach i u nich takie można uzyskać. |
| |
Gość: wojtekwojtek praktykant |
Ja serdecznie polecam okna od http://skandpol.eu w które zaopatrzyłem swój nowy dom :) Doskonala jakość i wykonanie w nowoczesnym stylu, dzięki czemu pokoje wyglądają jeszcze bardziej atrakcyjnie. Warto dodać, iż ta marka eksportuje swoje towary na rynek skandynawski. |
| |
Gość: Barryknith praktykant |
|
|
Okna Domega - opinie
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
- jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
- Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...