offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Zarówno u Nas jak i siostry są okna Quelta tylko model Crown. Domy budowaliśmy w podobnym czasie. Powiem Ci, że do czego jak do czego, ale do okien na prawdę nie mogę się przyczepić. Dzięki dużej gładkości świetnie się je myje, okna 6 komorowe ze współczynnikiem przenikania Uw = 0,75 W/m2. Mają odpowiednie zabezpieczenia przed wyważeniem, szeroką gamę kolorów do wyboru ram i objęte są 5 letnią gwarancja. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Bardzo fajny wybór ;) Producent bardzo konkretny okna w terminie z fachowym montażem i 5 letnią gwarancją. Okna Quleta Pride wybrałem z tego powodu, że ma zabezpieczenie przed wyważeniem, ma niski współczynnik przenikania i nigdzie nie widziałem, żeby wybór kolorów ramy był tak duży. |
| |
offline Alonka31 inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez Alonka31 dnia: 16 października 2016, 17:38 | |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Maja bardzo niski współczynnik start ciepła, więc już wiadomo że będą świetne do nowych domów. Dodatkowo masz ogromną paletę barw przez antracyt po wiśnię. Wielofunkcyjna klamka zapewnia łatwe operowanie mechanizmami okna, a mikrowentylacja oraz ustawienie uchyłu okna są dostępne w zakresie dłoni. Osobiście jestem za, bo sam użytkuje je od dobrych 2 lat ten model, ale to Twój wybór. |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
|
Okna QUELTA PRIDE
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
- Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....