Okna Szczecin-która firma najlepsza?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸

14 czerwca 2022, 20:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam okna drewniano-aluminiowe firmy Fakro oraz z ciepłego aluminium z firmy Aluhaus to nowoczesne energooszczędne rozwiązania na lata, a nie byle taniocha od lokalnego składacza okien.
Coś takiego:[url] https://www.facebook.com/Okna-Szczecin-1258991004253875

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2022, 15:47

Ja niedawno skorzystałem z usług firmy Marsel z Goleniowa koło Szczecina i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony z obsługi. Zapewniają fachowe doradztwo, sprawną realizację zamówienia i fachowy montaż. Wybrałem okna Schuco i uważam, że to była bardzo dobra decyzja. Świetnie się prezentują, są bardzo energooszczędne i zapewniają dobrą ochronę akustyczną, a wszystko to w rozsądnej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2022, 16:09

Witam serdecznie, zakupiłam okna pcv z niemieckiego profilu w firmie GM Plast razem z montażem, jestem bardzo zadowolona. Polecam tą firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 stycznia 2023, 17:20

Tylko okna z Oknoplastu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2023, 17:55

Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości okien oferowanych przez https://oknarado.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2023, 10:40

Salon Eko dom na Struga 5 w Szczecinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 lutego 2023, 14:24

W naszych warunkach klimatycznych warto mieć rolety zewnętrzne, bo to dodatkowe zabezpieczenie przed wiatrem i zimnem, a poza tym dają poczucie bezpieczeństwa. Najlepiej kupić je razem z oknami, żeby wszystko było idealnie dopasowane. W Goleniowe w okolicach Szczecina znajdziecie firmę Marsel, to sprawdzony producent okien z PVC i aluminium marki Schuco, który przy okazji oferuje także rolety, dlatego wszystko można od razu zamówić w jednym miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2023, 17:10

Myślałam o oknach wiśniowski już jakiś czas temu bo szykuje mi się wymiana a teraz jest okazja żeby od razu skorzystać z dotacji i zrobić termomodernizację, te od firmy wiśniowski primo82 mają świetne parametry i spełniają warunki programu czyste powietrze

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2023, 17:18

Polecam bardzo okna marki Oknoplast. Jakość bardzo wysoka a ceny akceptowalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2023, 12:34

Pamiętajcie, że przy wyborze okien czy drzwi, oprócz odpowiedniego produktu, bardzo ważne jest profesjonalne wykonanie pomiarów i uzgodnień na budowie, profesjonalny montaż przeprowadzony przez wykwalifikowanych monterów, a także serwis gwarancyjny i pogwarancyjny. Dlatego warto dobrze zastanowić się przed podjęciem decyzji jakiego dostawcę wybierzecie. Ja mogę polecić firmę, gdzie znajdziecie dobry produkt i rzetelną obsługę. Zajrzyjcie koniecznie na ich stronę: [url]https://parkan.com.pl/oferta/okna-aluminiowe

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 372

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >