Okna Szczecin-która firma najlepsza?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

16 lutego 2011, 11:06

Zgadzam sie: good 0 bad

NIE POLECAM FIRMY NIKKO ZE SZECINA!!!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 czerwca 2011, 19:35

Użytkownik nikko100 napisał: NIE POLECAM FIRMY NIKKO ZE SZECINA!!!!!Użytkownik nikko100 napisał: NIE POLECAM FIRMY NIKKO ZE SZECINA!!!!!Użytkownik doktor napisał: Użytkownik darecki napisał:
to jest ciekawehttp://www.oknonet.pl/ok na/typy_okien/news,15920.html

ja wiem?

http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=602756 8

Nie polecam też montażystę okien Zbigniewa josika ze Szczecin . Jeździ białym dostawczym starym peugotem boxerem i twierdzi że okna potrafi montować . To zwykły paprak nie mający nic wspólnego z montowaniem okien

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 stycznia 2012, 11:05

A ja polecam firmę MiS ze Szczecina. Kupiłem u nich okna, bramę i drzwi wejściowe. Wszystko OK. Strona internetowa: www.ms.szczecin.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2012, 21:08

Czy zna Ktoś okna firmy Framex Jakie one są dobre czy złe ? Bardzo proszę o opinie .

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2012, 14:00

NIE ZNAM FRAMEXU......Ja ost. wymieniałem okna w domu u Mojej Matuli, robiła nam to firma Pointa i jakby co to polecam bo okna solidne ładnie osadzone i niedrogo

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 września 2012, 21:42

Myślę, że Dobroplast to byłby dobry wybór

Zgłoś | Cytuj | Link

2 października 2012, 09:33

Wszystko zalezy od tego co kto chce kupic, bo jak po prostu ma byc "okno" w nazwie to firm jest pelno... Jesli okna maja byc np.energooszczedne lub pasywne to trzeba troche poszukac zanim wyda sie kase... Osobiscie polecam producenta ze Świdnicy.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2012, 17:12

Dużo zależy od tego ile pieniędzy chcesz na to przeznaczyć. Choć jeśli chodzi o okna to nie ma co być pazernym. Lepiej wyłożyć więcej i mieć pewnie. Firma, która montowała u mnie okna założyła rolety gratis, bo miała umowę z producentem sklepu www.kuprolety.pl

Ten post był edytowany przez januszko dnia: 25 października 2012, 17:14
Zgłoś | Cytuj | Link

17 lutego 2013, 16:16

Zna ktoś firmę Wiśniowski w Szczecinie ? Szukam bramy składanej do góry ale ich cena jest nieciekawa (w Heormannie powiedzieli mi ze polska firma powinna być tańsza) ale wcale się nie zgadza.
Skolei w innej firmie jak powiedzielam ze szukam tych bram, to uslyszalam, ze wszedzie tylko nie na Struga, bo tam naciągają ludzi.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2013, 18:46

Ja też jestem ze Szczecina, ale okna zamówiłem w łódzkiej firmie, która działa na całą Polskę. Generalnie znajomi odradzali mi firmy z naszego miasta. Firma nazywa się Stara Fabryka. Wymieniłem z nią 13 okien w moim domu na plastiki. Wszystko było porządnie wpasowane, zrobione na czas i nawet obróbka końcowa była całkiem niezła, choć tutaj kilka rzeczy zrobiłbym inaczej. Ogólnie jestem zadowolony i mogę Wam polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 474

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >