Okna Szczecin-która firma najlepsza?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

30 września 2015, 11:01

Zgadzam sie: good 0 bad

w temacie padlo pytanie o szczecin wiec pozwole się dołączyć do rozmowy. Wymieniałem ostatnio okna pcv, odbylem rozmowe z panem z http://www.rotombud.pl/okna-pcv fajnie mi wytlumaczyl co i jak co mi radzi dlaczego itd. w związku z czym zamówiłem od nich okna;) bardzo fajna firma, fachowcy sympatyczni i sprzedaz ratalna;) do tego maja w razie czego serwis

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2015, 13:30

Ja tez ze Szczecina. Okna zakupiłem w salonie LaBRAdoor na ulicy Santockiej. Wybrałem PCV, bo do drewnianych jakoś się nie mogłem przekonać. Kupiłem . Oprócz tego także i rolety. Wszystko działa jak powinno, więc polecam ta firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 października 2015, 12:07

Okna Drutexu PCW są bardzo dobre. Teraz u moich rodziców wymieniano na takie i widzę, że okna są bardzo solidnie wykonane. Montaż też był dobrze przeprowadzony, nie zostały żadne ubytki, piana zastała dobrze położona. Generalnie obróbka na plus.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2015, 09:39

Ja znalazłem ciekawą okna energooszczędne na stronie:
www.koszalin-okna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2015, 10:05

A musi być to konkretnie firma ze Szczecina? Pyta,m,bo np na www.HurtOkien.pl też znajdziesz szeroki wybór okien oraz drzwi przy zachowaniu niższej ceny i wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 grudnia 2015, 19:34

U moich rodziców teraz była wymiana okien na drutex iglo energy. Wybrano te okna bo mają bardzo dobre parametry techniczne, o czym mówili sami montażyści i o czym można poczytać chociażby w porównywarkach okien. Co do okien, moim zdaniem pierwsza klasa: białe, z dobrymi okuciami, widać, że solidnie wykonane.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 09:25

W takim razie daj znać na jaką firmę ostatecznie się zdecydowałeś oraz czy jesteś zadowolony z ceny oraz jakości wykonania. Będziemy czekać na Twoją odpowiedź,a co do drzwi,ich szeroki wybór znajdziesz na www.KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2016, 20:38

Polecam firmę PHU Biegański jest to dosyć młoda firma ale panowie znają się na swoim fachu. Okna zostały dobrze pomierzone i po ok 2 tygodniach od podpisania umowy okna zostały zamontowane. Nie było większych problemów i kontakt z firmą jest bardzo dobry.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2016, 23:42

Właśnie otwierają się salony firmy skandynawskiej Thermico Fonster z oknami energooszczędnymi antywłąmaniowymi i jednocześnie dźwiękoszczelnymi w świetniej cenie .

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2016, 16:07

Wiem, że solidne, polskie okna można dostać w firmie Budvar. Myślę, że warto zapoznać się również z ich ofertą, jeśli szukacie dobrej jakości, okien produkowanych w nowoczesnej technologii, to warto zapoznać się z ofertą producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 226

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >