Okna Szczecin-która firma najlepsza?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

30 września 2015, 11:01

Zgadzam sie: good 0 bad

w temacie padlo pytanie o szczecin wiec pozwole się dołączyć do rozmowy. Wymieniałem ostatnio okna pcv, odbylem rozmowe z panem z http://www.rotombud.pl/okna-pcv fajnie mi wytlumaczyl co i jak co mi radzi dlaczego itd. w związku z czym zamówiłem od nich okna;) bardzo fajna firma, fachowcy sympatyczni i sprzedaz ratalna;) do tego maja w razie czego serwis

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2015, 13:30

Ja tez ze Szczecina. Okna zakupiłem w salonie LaBRAdoor na ulicy Santockiej. Wybrałem PCV, bo do drewnianych jakoś się nie mogłem przekonać. Kupiłem . Oprócz tego także i rolety. Wszystko działa jak powinno, więc polecam ta firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 października 2015, 12:07

Okna Drutexu PCW są bardzo dobre. Teraz u moich rodziców wymieniano na takie i widzę, że okna są bardzo solidnie wykonane. Montaż też był dobrze przeprowadzony, nie zostały żadne ubytki, piana zastała dobrze położona. Generalnie obróbka na plus.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 października 2015, 09:39

Ja znalazłem ciekawą okna energooszczędne na stronie:
www.koszalin-okna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2015, 10:05

A musi być to konkretnie firma ze Szczecina? Pyta,m,bo np na www.HurtOkien.pl też znajdziesz szeroki wybór okien oraz drzwi przy zachowaniu niższej ceny i wysokiej jakości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 grudnia 2015, 19:34

U moich rodziców teraz była wymiana okien na drutex iglo energy. Wybrano te okna bo mają bardzo dobre parametry techniczne, o czym mówili sami montażyści i o czym można poczytać chociażby w porównywarkach okien. Co do okien, moim zdaniem pierwsza klasa: białe, z dobrymi okuciami, widać, że solidnie wykonane.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 09:25

W takim razie daj znać na jaką firmę ostatecznie się zdecydowałeś oraz czy jesteś zadowolony z ceny oraz jakości wykonania. Będziemy czekać na Twoją odpowiedź,a co do drzwi,ich szeroki wybór znajdziesz na www.KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2016, 20:38

Polecam firmę PHU Biegański jest to dosyć młoda firma ale panowie znają się na swoim fachu. Okna zostały dobrze pomierzone i po ok 2 tygodniach od podpisania umowy okna zostały zamontowane. Nie było większych problemów i kontakt z firmą jest bardzo dobry.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2016, 23:42

Właśnie otwierają się salony firmy skandynawskiej Thermico Fonster z oknami energooszczędnymi antywłąmaniowymi i jednocześnie dźwiękoszczelnymi w świetniej cenie .

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2016, 16:07

Wiem, że solidne, polskie okna można dostać w firmie Budvar. Myślę, że warto zapoznać się również z ich ofertą, jeśli szukacie dobrej jakości, okien produkowanych w nowoczesnej technologii, to warto zapoznać się z ofertą producenta.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 886 Grupa: Montujemy o... Bot wyżej chyba nie wypowiada się w temacie... A wracając do postu, tyle że z innej strony! Jako dodatek do okna PCV, ale też drewnianego proponuje też dobrać o...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19403 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 118

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >