Okna Szczecin-która firma najlepsza?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

9 lutego 2016, 11:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Nie ograniczaj się tylko do jednego miast a jeżeli chodzi o wybór producenta czy firmy okien,drzwi,bo to częsty błąd. Masz w końcu do dyspozycji dobre i godne zaufania sklepy internetowe jak KupujDrzwi.pl na których też możesz bazować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2016, 23:13

Użytkownik Gość: many44 napisał: Właśnie otwierają się salony firmy skandynawskiej
Thermico Fonster z oknami energooszczędnymi
antywłąmaniowymi i jednocześnie dźwiękoszczelnymi w
świetniej cenie .

Okna Thermico z tego co czytałęm to okna z najwyższej półki .Bardzo jestem ciekawy polityki cenowej ,Jednak jak na firmę skandynawską można się spodziewać polityki IKEAi
Co gwarantuje sukces.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 marca 2016, 20:43

Ja mogę śmiało polecić firmę gdzie kupiłem okna trzyszybowe sześciokomorowe w kolorze winchester około 17% taniej z ciepłym montażem w systemie illbruck .Polecam Pana Andrzeja z Koszalina i mi montował w Szczecinie.

e-mail:
oknataniej@wp.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2016, 23:15

Dla mnie jedynym słusznym wyborem są okna PCV, które zdecydowanie lepiej działają i są tańsze. O drewno trzeba jednak dbać i martwiłem się, że po jakimś czasie trzeba będzie je po prostu wymienić. Okna PCV zamówiłem na www.redan.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 21:14

Ale co ma to czy okno PCV czy drewniane do działania? To szyba się liczy, a nie rama, rama to dodatek. Zamiast słychać niektórych opinii na forum odsyłam - http://www.budvarcentrum.pl/ wejdź i poszukaj gdzie w Szczecinie mają przedstawicielstwo. Ja wiem tyle, że w Poznaniu działają przy Obornickiej. W PH producentów jest zawsze dobra obsługa a budvar centrum to obecnie jedna z lepszych firm produkujących okna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2016, 12:11

Ja się zastanawiam nad oknami LaBRAdoor. Okna Szczecin Tylko jeszcze nie wiem, które. Z tego co czytałem to firma jest dobra i cena jest niewygórowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 10:24

Ja kupiłem w LaBRAdoorze okna PCV. Okna Szczecin Wyglądają dobrze i dobrze się spisują. Zakup uważam za udany.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2016, 11:40

A jaki budżet na zakup okien posiadasz? Boi generalnie rzecz biorąc warto poszukać w dobrych sklepach internetowych,gdzie masz szeroki wybór i niższe ceny.

www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 czerwca 2016, 15:25

Projekt domu jest nietypowy więc okna również takie musiały być w związku z tym sporo zajęło mi znalezienie kogoś, kto wykona odpowiednie okna. Ostatecznie w swoim domu zdecydowałam się na okna z firmy http://www.hiperstolarka.pl/ ze Szczecina. Okna są bardzo ładne, widać dbałość o każdy detal. Dzięki temu okna również wyglądają jak element dekoracji domu. Są drewniane i z klasą. Wyglądają ekskluzywnie, na dodatek za przystępną cenę.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2016, 09:18

My u siebie robiliśmy na poddaszu okna nietypowe półokrągłe i takiego projektu podjeła się firma famix. Naprawde polecam bo pięknie nam to zrobili.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 364

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >