Okna Szczecin-która firma najlepsza?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

20 stycznia 2018, 18:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam okna pcv oraz rolety zewnętrzne w komplecie do tego drzwi zewnętrzne aluminiowe eko-dom.partneroknoplast.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2018, 08:45

Ja mam natomiast bardzo dobre doświadczenia z oknami kupionymi w tej firmie http://www.fenti.pl/. Bardzo dobrze się sprawdzają przy różnych temperaturach, są szczelne. Mam dobrą wentylację w pomieszczeniu, więc nie parują, a poza tym posiadają nawiewniki. Cena jak dla mnie przystępna, warto się zainteresować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2018, 22:46

A w drutexie byłeś? jeśli nie, to polecam. Mają oddziały w wielu miastach w Polsce. Kupiłem od nich iglo classic i to najlepsze okna pvc jakie miałem, a zdażylem w ciągu życia przetestować już kilka firm. Tanie, a jakie mocne.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2018, 23:22

Drutex ? A ile kosztuje metr najtańszej siatki ogrodzeniowej ?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2018, 11:30

Rodzaj wypełniania jeśli chodzi o okna jest bardzo ważny, także przy wyborze okien kieruj się jakością wypełnienia. Firma Veyna z tego co się orientuję dysponuje bardzo dobrą jakością wypełnień do drzwi jak i okien. Personel również służy fachową pomocą w każdej sprawie, która dotyczy ich działalności.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2019, 12:32

ja od siebie mogę polecić okna od www.inter-house.co.uk

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2019, 11:23

U mnie doskonale sprawdzają się okna firmy Drutex. Konkretnie model PCV. Poczytałem opinie i stwierdziłem, że warto spróbować. Świetny stosunek ceny do jakości. Jeżeli szukacie czegoś sprawdzonego przez wielu klientów to nie będziecie zawiedzeni.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2019, 13:25

Jeśli szukacie dobrej jakości okien w okolicy Szczecina, to mogę polecić firmę Marsel z Goleniowa. Produkują okna w znanych systemach Schuco, które należą do najlepiej dopracowanych na rynku. Oczywiście różnica zawsze tkwi w szczegółach, takich jak rodzaj wzmocnień, okuć czy uszczelnień. Panowie wszystko to mi wytłumaczyli, zaproponowali konkretne rozwiązanie, dokonali pomiaru i sprawnie zamontowali okna w ustalonym terminie.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2019, 17:56

A jak u was stoi kwestia z pielegnacją okien? Mam na mysli ich mycie - bo czesto mialam tak ze mylam je i za kazdym razem pozostawaly jakies brzydkie smugi. Dopiero odkad mam myjkę z Karchera to sporo sie poprawilo w tej kwestii - okna sa czyste i blyszczace :) Zaluje ze wczesniej nie natrafilam na ten sklep bo maja tu fajne zestawy i do tego tanie. https://www.asc-pro.pl/sklep/myjki-do-okien/< /a>

Ten post był edytowany przez Kuleczka991 dnia: 30 września 2019, 17:58
Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2019, 18:00

W Szczecinie duży wybór okien i profesjonalną obsługę znajdziesz na ulicy Struga 5 w salonie Eko-Dom. Pomogli nam wybrać, wytłumaczyli kwestię parametrów i materiału z jakie okna są wykonane, doradzili nam jaki pakiet szyb będzie dla nas najlepszy. Wybraliśmy okna z pcv firmy Oknoplast i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zdecydowanie mogę polecić tego producenta oraz ten salon sprzedażowy w Szczecinie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 390

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >