Okna Szczecin-która firma najlepsza?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

14 marca 2020, 18:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli chcesz kupić okna w dobrej cenie zobacz tutaj - http://twoje-okna.com/zachodniopomorskie/okna -szczecin . PORÓWNAJ CENY OKIEN u kilku sprzedawców. Oszczędzasz w ten sposób czas oraz pieniądze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2020, 12:54

Pod Szczecinem w Goleniowie działa firma Marsel, która w swojej ofercie ma bardzo ciepłe i trwałe okna Schuco. Warto się z nimi skontaktować i zrobić rozpoznanie. Mi też ktoś tę firmę polecił i było warto. Kupiłem u nich okna wraz z montażem i jestem zadowolony. Wiem, że zakup okien to trudny wybór, ale w tym przypadku warto postawić na dobrą technologię i doświadczenie. http://marsel.com.pl/index.php?system_cms=3&s =2&jezyk=pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2020, 20:25

My korzystaliśmy z usług firmy ze Szczecina. Właśnie jesteśmy po montażu okien i bramy garażowej. Firma stanęła na wysokości zadania bo mieliśmy bardzo duże okna. Super doradztwo i jaki bardzo dobry kontakt. Polecamy https://www.eko-dom.szczecin.pl/okna/
Okna z najwyższej półki i ceny również do zaakceptowanie. Napewno wrócimy po drzwi wejściowe z aluminium jakie mamy już upatrzone.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2020, 11:14

Firma https://fenti.pl/ kompleksowo podeszła do tematu i oprócz pomocy w doborze odpowiedniego modelu okien do naszego domu, zajęła się również pomiarami, transportem i montażem na miejscu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2020, 17:20

Jedź sobie do salonu Eko-Dom na ul. Struga 5. Mój brat tam w Szczecinie zamawiał. Ja byłem z nim bo sam poleciłem mu producenta konkretnie Oknoplast i w Eko-Dom mają ich ofertę. Ja jestem zadowolony z okien Oknoplast, dlatego poleciłem bratu. Myślę, że warto zerknąć na ich ofertę jeśli szukasz dobrych okien na lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 sierpnia 2020, 21:47

Salon Eko-Dom na Struga 5 w Szczecinie jeśli szukasz dużego wyboru i miłej obsługi. Nam doradzili okna pcv z Oknoplast model koncept 3 lata temu. Bardzo zadowoleni jesteśmy do tej pory świetnie wyglądają i izolują bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2020, 21:47

o widzę, że kolega wyżej też tam zamawiał ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 sierpnia 2020, 10:16

A ma ktoś okna z firmy Aluplast ?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2020, 16:11

Aluplast to profile z których robi się okna dobre lub złe w zależności od ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2020, 13:03

Jeśli chodzi o Szczecin, to mogę polecić firmę Marsel z Goleniowa. Oferują okna i drzwi na systemach Schuco, które polecili mi znajomi. Skontaktowałem się z nimi. Doradzili, jaki system i wyposażenie wybrać, zrobili też bezpłatny pomiar na miejscu. Wycena wyszła całkiem rozsądnie, więc nie musiałem się długo zastanawiać. Okna przyszły w terminie i były bardzo dobrze wykonane, a montaż przebiegł szybko, fachowo i sprawnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 355

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >