Okna aluminiowe Drutex

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

16 sierpnia 2022, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej,
Znajdę na forum osoby, które mają okna aluminiowe od Drutex? Jeżeli tak, to czy mogę liczyć na informacje z Waszych doświadczeń jak się prezentują po dłuższym czasie. No i przede wszystkim czy z tej perspektywy z zakupu jesteście zadowoleni?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 sierpnia 2022, 14:04

Według mnie Drutex ma jedne z najlepszych okien aluminiowych od strony stylu i też parametrów technicznych. My rozważaliśmy różne opcje, ale ostatecznie zdecydowaliśmy się na MB-70HI. Wybraliśmy pakiet 3-szybowy o współczynniku U= 0,5 W/(m2K). Wszystko super, a do tego ogromna paleta kolorów w tym oczywiście najmodniejsze szare, grafitowe i czarne. Daj znać jak już ostateczną decyzję podejmiesz :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2022, 21:09

Hmm no na pewno jest to wersja budżetowa, ale czy dobry wybór? Moim zdaniem przy stolarce nie ma co oszczędzać.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2022, 16:57

Dokładnie liczy się na jakość wykonania, jasnymi warunkami gwarancyjnymi i oczywiście aspektami technicznymi (głównie właściwościami izolacyjnymi). Z tego co sprawdzałem różne opcje to bardzo dobrze tutaj wypadał Drutex którzy tutaj naprawdę dobrze wypadają, zarówno jeśli chodzi o okna aluminiowe, czy równie PCV i drewniane w wersjach także trójszybowej.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2022, 12:20

Ciepłe i dobrze wykonane okna dostępne są w ofercie Drutex co do których również pozytywnie mogę się wypowiedzieć zarówno od strony ceny bo także rozważaliśmy różne opcje. Jednak stosunek wykonania, okucia, izolacji do kosztów stolarki są naprawdę przystępne. No i do tego mamy pewność, że nawet w razie późniejszych problemów to można u nich liczyć na pomoc serwisową a przy małych producentach to może być to dość problematyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2022, 19:40

O nie... Jak chcesz się bawić z reklamacjami to spoko, ale tak od serca to szczerze odradzam.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2022, 12:20

Ciekawie ile osób wejdzie do tego wątku. Mnie to bardzo interesuje.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2022, 11:47

Ja też zastanawiam się nad oknami aluminiowymi. Czy ktoś zna firmę Debesto? Zamawialiście okna za pomocą kalkulatora https://debesto.com/pl/kalkulator-okien/?

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2022, 00:44

Ciężko zdecydować się na odpowiednie i konkretne okna, bo właśnie przed takim wyborem stoję, dlatego liczę, że uda mi się uzyskać odpowiednie wskazówki. Co powiecie na okna firmy Drutex? Możecie polecić? Nie ukrywam, że to chyba o nich najlepsze opinie do tej pory czytałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2022, 01:10

They are the Signature Hustle (this has Nexus Plugins incorporated into it), Fruity Number, and Farmer Edition. Looking at the price of their payment, Fruity. FL Studio Activation Frequency is a well-rounded and unwasteful man of software, although it is all in all targeted at professionals, as it may be. Existing, Lifetime Free Update, and chic customers can unlock FL Studio an eye to Mac and Windows at no collateral cost. Joined license to standard them all!
https://rapierteknologi.com/down/
https://anacreatiiva.com/down/
https://birotehna.shop/down/

https://laptopes.com/down/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 414

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >