Gość: deloreszr60 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Talent11 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Gość: gordon praktykant |
Wymiana okien dachowych wymaga sporych umiejętności. Ważne jest to by odpowiednio zamontować takie okna, inaczej będą przeciekać i przepuszczać powietrze. Osobiście polecam wam zgłosić się do firmy http://renovo.net.pl/ z Gdyni. Oni zajmują się wymianą i renowacją okien dachowych. |
| |
Gość: rychu13 praktykant |
Po zakupie okien pamiętaj, aby zadbać o bezpieczeństwo
transportu. Nie ma nic gorszego niz potłuczone drogie okno.
Polece Ci firmę która mi transportowała duże naprawde
okna ze względu na okno terasowe |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: jateri praktykant |
Dobre okna dachowe to podstawa. Nikt nie chce by mu dach przeciekał w trakcie deszczu. Jeżeli mieszkacie w okolicach Konina to skontaktujcie się z firmą www.dach-partner.pl Mają solidne okna dachowe w dobrych cenach. |
| |
offline Mel1818Mel doświadczony
|
Ja okna dachowe kupowałem z firmy www.dachlux.pl. Firma oferuję sprzedaż okien do poddaszy znanych i cenionych marek: FAKRO, ROTO, VELUX oraz SKYLIGHT w dobrych cenach. |
| |
Gość: Best Online Loans praktykant |
|
| |
Gość: Jackatmox praktykant |
|
|
Okna dachowe
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 886 Grupa: Montujemy o... Bot wyżej chyba nie wypowiada się w temacie... A wracając do postu, tyle że z innej strony! Jako dodatek do okna PCV, ale też drewnianego proponuje też dobrać o...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...