Witam, mam spory dylemat, musze wymienic 5 okien i nie wiem czy zdecydowac sie na drewniane czy plastikowe? Serce podpowiada, ze drewniane, naturalne byłyby najlepsze, ale kumpel mówi, ze to drewno jest i tak nasączone chemią, ze juz lepiej wybrac plastik. Prosze poradzcie.
offline Franekk praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline romeczek doświadczony
|
|
| |
offline kot68 inżynier
|
|
| |
offline franekwf doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline franekwf doświadczony
|
co do "romeczka",ktory wypowiadał sie wczesniej ,to powiem ,ze robie 30 lat w drewnie i nie spotkałem sie z tym ,aby drewno było dobrze lub zle "nasączone"i sie "wygło".Poza tym to jedna z wielu zalet drewna,ze mozna go pomalowac,spróbuj to zrobic z PCV,po 10 -ciu czy 20-tu latach(o ile jeszcze bedzie na czym próbowac)Ludzie, chciałbym widziec Wasze miny za kilka lat ,kiedy w koncu najecie sie plastiku,jak najadł sie zachód i robi teraz z Polski smietnik swoich technologii. Polecam www. |
| |
offline Jan Fachowy fachowiec
|
Witam, |
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline m_kwiecien fachowiec
|
|
| |
Gość: paskis praktykant |
Zgadzam się z opinią mojego poprzednika uważam że lepiej kupić okno drewniane i wydać więcej pieniędzy i mieć coś dobreg niż byle co. Uważam także że kupowac takie wyroby nsleży od mniejszych firm bo one solidnie sie do tego przyłożą niż duże firmy które ida na ilośc a nie jakoś jeśli mam polecać jakąś przedsiebiorstwo to ja jestem zadowolna z małej firmy rodzinnej jeśli ktoś by chiał zobaczyć jej wybory to www.l.t.a.maciejewscy.eu.interia.pl/ Ja jestem bardzo zadowolona z okien drewnianych i nie zmieniłabym ich na plasti, który po dwóch latach zżółknieje i sie wypaczy. Pozdrawiam :lol: |
|