Okna drewniane dużo lepiej się prezentują niż plastikowe.No i moim zdaniem są dużo trwalsze.
offline cappyy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline LeszeKin doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wojtek_K praktykant |
|
| |
Gość: Szakal praktykant |
Mam przynajmniej 15 jeśli nie 17 lat okna drewniane
trzyszybowe z Sokółki. Dotychczas dwukrotnie odświeżane
farbą po stronie południowej, bo przez lata ciemna farba
blaknie od słońca. Po pomalowaniu jak nowe, uszczelki i
okucia jak na razie bez uszkodzeń i luzów. Strona
północna bez zmian. |
| |
Gość: fire praktykant |
ja nie powiedziałabym, że okna drewniane prezentują się lepiej niż te plastikowe. Powiem szczerze, że te plastikowe też wyglądają super. Teraz producenci się starają o to, żeby spełniać wszystkie nasze oczekiwania. A jeśli będziecie szukać trwałych i solidnych okien do swoich domów warto przejrzeć ofertę tej firmy http://www.ekoplast-krakow.pl/ |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Matti praktykant |
osobiście nie lubię okien drewnianych zdecydowanie wolę pcv. może ze względu na wygodę, poza tym moim zdaniem lepiej pasują do minimalistycznych, nowoczesnych wnętrz. podobnie jak Wojetk_K mam okna od ms'ów z tym, że nie drewniane a tytanowe termo. na niemieckich profilach, z okuciami antywłamaniowymi i dodatkowymi wzmocnieniami termicznymi. jak dla mnie jest to wszystko czego potrzebuję. |
| |
Gość: uniek praktykant |
ja bardzo długo opowiadałem się za drewnianymi, ale w
końcu mam alusowe Drutexy u siebie, takie duże, podobne do tych |
| |
Gość: Barnaba praktykant |
myślę, że wszystko zależy od gustu. okna drewniane mają swój niepotwarzalny urok i styl ale jak wspomniało już wiele osób przede mną - wiążą się z nimi również pewne utrudnienia. siostra wymieniała okna stosunkowo niedawno, nie pamiętam samej firmy ale wiem, że brała pcv w salonie MS Piaseczno i jest bardzo zadowolona. |
| |
offline pawel222 majster
|
|
| |
Gość: Marcelll praktykant |
|
|