Okna drewniane czy plastikowe?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

5 lutego 2016, 11:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Zgadza się,zresztą w przypadku niedocieplonych budynków i tak pojawi się problem z występowaniem wilgoci i warto pomyśleć o nawiewnikach jak i generalnie sprawnym systemie wentylacji. Jaki budżet generalnie posiadasz na zakup okien?

www.KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2016, 15:03

Polecam okna PCV dostępne w ofercie firmy LaBRAdoor w Szczecinie http://www.labradoor.pl
Maja bardzo duży wybór okien, drzwi i elementów stolarki drzwiowej i okiennej wszystkich liczących sią w Polsce producentów
Zamówiłem u nich okna PCV i jestem bardzo zadowolony, bardzo szybka dostawa zamówionych okien, oraz sprawny i fachowy montaż w domu.Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2016, 23:37

Zobacz lepiej okna skandynawskiej firmy Thermico fonster 30 lat gwarancji antywłamaniowe i energooszczędne Uf =0,6 i moim zdaniem w dobrej cenie

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2016, 11:03

Ja mam plastiki Drutexu spisują się fajnie. Chociaż w jednym pomieszczeniu,które jest słabo wentylowane - od czasu do czasu, pojawia się nad oknem delikatna pleśń.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2016, 11:25

My postawiliśmy na okna z tommaru: http://www.tommar.pl/ pcw. Pomieszczenie z wentylacją mechaniczną, więc nie ma kłopotów z plieśnią czy grzybem. Firma zrobiła dobre okna, które dobrze zamontowała.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2016, 13:17

Użytkownik Gość: many44 napisał: Zobacz lepiej okna skandynawskiej firmy Thermico fonster 30
lat gwarancji antywłamaniowe i energooszczędne Uf =0,6 i
moim zdaniem w dobrej cenie

Widziałem na targach Są świetne .

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2016, 09:44

Ja zainwestowałem w okna pcv we Wrocławiu kupiłem je w firmie okna konieczny, generalnie jestem bardzo zadowolony z zakupu, co do pleśni to to jest chyba problem wentylacji a nie okien jeśli sie dobrze orientuję ja mam nawiewniki nad oknami i żadnego problemu z pleśnią nigdy w życiu jeszcze nie miałem.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lutego 2016, 11:08

Minęło już trochę czasu,wiec jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny,to koniecznie daj znać na jaki okna ostatecznie padł wybór,a z naszej strony zawsze możecie liczyć na pomoc w kwestii dobrych i solidnych drzwi.

KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2016, 15:31

Jeżeli chodzi o okna pcw to zajrzyjcie sobie do http://www.tommar.pl/okna-pcv firma ma duże doświadczenie w produkcji okien, więc warto rozważyć taką opcję, ay mieć porządne okna.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 marca 2016, 10:10

A powiedzcie mi: stosujecie rolety, żaluzje, czy może takie http://www.jkszyby.pl/oferta/folie-okienne folie okienne? Co waszym zdaniem jest praktyczniejsze? Mi te folie bardzo się podobają.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 13 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  6 7 8 9 10  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 383

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >