Okna drewniane do kamienicy

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

21 kwietnia 2016, 13:44

Zgadzam sie: good 0 bad

We wspólnocie chcielibyśmy wymienić okna w kamienicy. Jaką firmę polecicie, która się tego podejmie? Najlepiej z Warszawy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 kwietnia 2016, 14:50

Skontaktuj się z firmą Budvar. Specjalizują sie w takich wykonaniach. Tutaj jest ich strona www: http://www.budvarcentrum.pl/ Stara polska firma z dużym doświadczeniem. W Warszawie maja kilka salonów ale największy jest ten przy Czerniakowskiej. Na pewno doradzą tam Wam jakie okna wybrać, szczególnie jeśli kamienica jest pod nadzorem konserwatorskim i trzeba tam wstawić jakieś szczególne okna.
Moja rada - zainwestujcie w trochę droższe okna wielokomorowe pasywne. Koszt jest większy ale za to okna lepiej trzymają ciepło we wnetrzach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2016, 13:04

Dokładnie firma budvar centrum bardzo dynamicznie rozwijająca się firma inwestująca i skupiająca się na jakości, a do tego Polska co może być dla wielu osób bardzo istotnym elementem. Najlepiej na stronie sprawdzić gdzie mają punkty na pewno w Częstochowie na Mirowskiej i w Bytomiu na Wrocławskiej co do innych rejonów Polski odsyłam do strony, ale co ważne nie trzeba się znać na oknach bo w PH bardzo dobrze doradzają.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2016, 14:17

Jeżeli planujesz wymianę okien w kamienicy i chcesz uzyskać dobrą,wysoką jakość,to polecam zwrócić uwagę na HurtOkien.pl gdzie wybór jest naprawdę szeroki,a fachowa obsługa służy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2016, 10:51

Jeśli zależy ci na jakości wykonania to na Twoim miejscu wziąłbym http://www.oknowro.pl/ . Korzystam z ich usług od lat i nigdy się nie zawiodłem. Niestety nie są z Warszawy, no ale coś za coś :) i tak warto sie z nimi skontaktować, może akurat będą w stanie przyjechać :)

Ten post był edytowany przez maciek5453 dnia: 26 października 2016, 10:52
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 listopada 2016, 18:29

jeżeli szukacie porządnych okien drewnianych, ktore będa estetycznie i modnie wyglądac,a do tego posłużą przez lata, to koniecznie sprawdzcie http://urzedowski.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 298

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >