Gość: krzysiek-m praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline PatrycjaWarchol majster
|
Dobre okna są bardzo ważne, zgadzam się z Wami :p Dlatego właśnie postawiłam na rzeszowski RES DOM : www.res-dom.pl, z ręką na sercu polecam. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: drewnianyy praktykant |
|
| |
offline marek84 majster
|
Okna drewniane mają naturalny czar, ale nie ulega wątpliwości że stolarka PCV jest praktyczniejsza w utrzymaniu, bo nie trzeba jej konserwować. Jeśli dobrze się rozejrzeć, można znaleźć okna z tworzywa, które do złudzenia przypominają drewniane, jedną z najbogatszych palet odcieni różnych gatunków drewna mają bodajże producenci okien Schuco, np.: www.jezierski.com.pl/pcv-kolory/ |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Jeżeli jeszcze nie wybrałeś/aś ostatecznie modelu to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem będzie jeżeli na przykład umówisz się na spotkanie w takiej firmie jak Anex Okna Raszyn, ja spotkałem się tam z naprawdę świetną obsługą i szerokim wyborem jedynie sprawdzonych modeli okien. Specjalista oczywiście podszedł do tematu profesjonalnie i dokładnie pokazał nam całą ofertę oraz możliwości w naszym budżecie również jeżeli chodzi o wymierzenie i cały montaż wszystko poszło po naszej myśli, okna są już zamontowane a żadne niepokojące sytuacje np. z przeciekaniem, czy nieszczelnościami się nie pojawiają. |
| |
Reklamy Google |
Okna drewniane i drewniano-aluminiowe w aranżacji wnętrz
«
Powrót do artykułu: Okna drewniane i drewniano-aluminiowe w... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 25 Grupa: Budowa i re... Budownictwo to dynamicznie rozwijająca się branża, która wymaga znajomości nowoczesnych technologii. Portal https://produktyzmarketu.pl/ dostarcza artykuły na t...
- Nowoczesne kotły gazowe Liczba postów: 12 Grupa: Budowa i re... Zmiany w przepisach unijnych stawiają przed nami pytanie o przyszłość dofinansowań wymiany kotłów gazowych. Choć ogrzewanie gazowe jest bardziej ekologiczne niż...
- Wózki widłowe idealnym pomocnikiem w magazynie Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Słyszałam wiele dobrego o urządzeniach Ecobalers https://ecobalers.com/, ale wolę się tutaj upewnić. Czy są wśród Was eksperci, którzy mogliby podzielić się swo...
- Wybór drewnianych schodów do wnętrza - dobór odpo... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...
- Czy rekuperacja jest remedium na rosnące zużycie e... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Rekuperacja może pomóc ograniczyć rosnące zużycie energii do chłodzenia pomieszczeń, ale nie jest pełnym remedium na ten problem. Rekuperacja, czyli wentylacja....