Okna, drzwi, bramy garażowe + montaż

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

2 września 2015, 13:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,

chciałam wszystkim polecić firmę, z której usług ostatnio skorzystałam i jestem bardzo zadowolona. Poszukiwałam okien i drzwi do swojego domu wraz z montażem i niestety wszędzie oferty znacznie przekraczały mój budżet, aż w końcu trafiłam na stronę cieploknagrodzisk.pl, duży wybór, dobre ceny i fachowy montaż w jednym miejscu. Jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 września 2015, 09:38

Ja stwierdziłem, że sam je zamontuję i jakoś mi się udało. Wykorzystałem akcesoria ze strony sorbud.pl i mi się udało.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 września 2015, 12:43

Ja swoje drzwi i oknna kupowalem tutaj www.artmar-lublin.pl naprawde warto,m w jednym miejscu zawsze bardziej się oplaca

Zgłoś | Cytuj | Link

25 września 2015, 10:14

Jakby ktoś potrzebował dobrych doradców na Podkarpaciu to polecam http://karmar.rzeszow.pl. Firma z elastycznym podejściem do klienta. Długo wybrzydzałem, ale dali radę:)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2015, 13:36

Użytkownik Wojtek87 napisał: Ja stwierdziłem, że sam je zamontuję i jakoś mi się
udało. Wykorzystałem akcesoria ze strony sorbud.pl i mi się udało.

To jesteś jednym z nielicznych osób którym się udało samemu zamontować drzwi. Korzystałeś z "ciepłego montażu", czy normalnie? Jakie zabezpieczenia dałeś, jakieś poszerzenia? Ościeżnica standardowa, czy typu Termo?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 01:12

tez korzystałem z takich usług, ale od firmy www.oknabrusy.pl niesamowita pomoc, wybor sprzętu, nic tylko polecac!

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2015, 11:14

Wszystkie te rzeczy załatwisz w jednym miejscu www.artmar-lublin.pl bardzo bardzo polecam te firme, profesjonaliści!

Zgłoś | Cytuj | Link

15 października 2015, 11:10

Warto zerknąć również na www.KlamkiOutlet.pl gdzie znajdziecie szeroki wybór klamek drzwiowych w niższej cenie,a fachowa obsługa zawsze służy swoją radą i pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2015, 09:50

My braliśmy okna Rehau z www.okna-koncept.pl, a drzwi zewnętrzne od takiej mniejszej lokalnej firmy bo zależało nam na konkretnym, unikalnym wzorze.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2015, 21:42

U moich rodziców teraz zamontowano okna pcw drutex iglo energy. Okna są bardzo nowoczesne, eleganckie, dodatkowo mają fajne parametry. Na pewno będą służyć przez wiele lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 22 Grupa: Montujemy o... Ja zdecydowanie bardziej preferuję rolety od firmy Roltex z Wrocławia. Mam je w całym swoim mieszkaniu, bo łatwo je dopasować do wyglądu konkretnego wnętrza.
  • Jakiego producenta rolet polecacie Liczba postów: 6 Grupa: Montujemy o... Rolety rzymskie duo są idealnym rozwiązaniem do pomieszczeń, gdzie potrzebna jest zarówno ochrona przed słońcem, jak i zachowanie prywatności. Dzięki swojej pod...
  • Montaż okien Liczba postów: 96 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
  • Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Czy sa tutaj osoby, które zastanawiają się nad zapisaniem na kursy prawa jazdy? Na stronie https://osk-tempo.pl/d/ znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonaln...
  • które okna wybrać Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... W dzisiejszych czasach chyba najważniejszym aspektem przy wyborze okien jest energooszczędność. Dlatego my postawiliśmy na znakomicie izolowane okna Schuco Livi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 354

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >