offline majkale fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline januszkk kierownik
|
Jakiś czas temu wstawiałem sobie nowe okna w domu.
Zdecydowaliśmy się na zamówienie okien z krakowskiej
firmy Ekoplast. Konkretnie ten model okien
energooszczędnych: http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/okna/p
restige-thermo . Na początku braliśmy również pod
uwagę okna drewniane ale potem doszliśmy do wniosku, że
będzie to zbyt duzy wydatek (już i tak cały remont nas
bardzo dużo kosztował tak wiec nie mieliśmy kasy na to
aby kupować takie drogie okna). |
| |
Reklamy Google | |
offline KaśkaSz doświadczony
|
Ja przy tego typu zakupach zawsze wybieram dużą renomowaną firmę, która gwarantuje wysoką jakość na lata, dlatego wybrałam te okna i drzwi - drzwi kraków. |
| |
offline KlamkiOutlet.pl majster
|
|
| |
Gość: adam789 praktykant |
Jeśli chodzi oKraków to warto sobie podejść na Wielicką do salonu marki Solo (www.grupasolo.pl). Oferta od A do Z jeśli chodzi o stolarkę budowlaną, w tym własna produkcja okien i rolet. Mam od nich właśnie okna zamawiane na poddasze i świetnie wytłumiają, a przy tym dobrze się prezentują. |
| |
Reklamy Google | |
offline iwonkaa doświadczony
|
Wydaje mi się, że można spokojnie skorzystać z tej oferty - fenetre pvc renovation. Takie okna są nie tylko energooszczędne, ale wyglądają też bardzo estetycznie. |
| |
Gość: wrona7687 praktykant |
Jeżeli zależy Ci na jak najmniejszych stratach ciepła to
polecam okna marki OKNO KONCEPT. Są naprawdę dobrej
jakości. A i jeszcze podaję stronę www.oknokoncept.pl
. |
| |
Gość: MatusiakK praktykant |
|
|
Okna w Krakowie.Gdzie kupic
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
- jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
- Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...