Okno balkonowe na całą ścianę

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

12 stycznia 2016, 21:29

Zgadzam sie: good 0 bad

Dzięki, przyda się ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 marca 2016, 11:51

Jeśli szukacie pomysłów i inspiracji na okna balkonowe, ale chcielibyście też dowiedzieć się więcej o parametrach techniczny ty polecam świetny artykuł na ten temat - link.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 kwietnia 2016, 12:26

jasne pomieszczenia zwykle ładniej wyglądają

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2016, 18:40

jesli chodzi o balkony w blokach to bardzo często widziałam takie rozwiązanie http://styl-dom.info/zabudowa-balkonu/ bardzo fajne bo kurcze wytłumi ci trochę i będzie chronić przed smogiem jak mieszkasz w śródmieściu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2016, 14:17

Warto zerknąć również na HurtOkien.pl gdzie teraz znajdziecie kilka ciekawych rabatów i promocji na wybrane okna,w razie pytań służymy swoją pomocą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 marca 2018, 19:18

ProfiLine http://profiline.com.pl/ realizuje tego typu kompozycje. Wykonali dla mnie niezwykle solidne okna balkonowe PCV wraz z drzwiami. Nie dość, że prezentują się bardzo porządnie, to jednocześnie nadały sporo uroku do wnętrza. :) Piękna sprawa!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 532

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >