Hejka,
muszę znaleźć dla rodziców opony wielosezonowe 17
cali i niestety na tym się zbytnio nie znam. Nie chcą opon
zimowych i letnich, bo im żal kasy na przekładanie i
przechowywanie opon (mieszkają w bloku, więc nie są w
stanie tego robić we własnym zakresie. Może ktoś z Was
polecić dobre (i wiadomo - tanie) opony wielosezonowe? Aha
rodzice mają felgi stalowe ze starych opon w dobrym stanie,
więc kwestia zakupu felg odpada:)
Dzięki za pomoc!
offline Marek Salomon majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Konopielka praktykant
|
hej, wiesz co jak Twoi rodzice jeżdżą raczej po mieście i chcą uniknąć zmiany opon co sezon to faktycznie takie wielosezonowe opony są dobrym rozwiązaniem. Zerknij sobie na zestawiania opon całorocznych na wulkanista.pl. Tam masz porównanie parametrów, więc nawet jak za bardzo się na tym nie znasz to spokojnie rozkminisz, które opony będą najbardziej odpowiednie. |
| |
Reklamy Google | |
offline Paweł1985 kierownik
|
No tak, ten portal wulkanista.pl jest naprawdę fajny i konkretny. Co ważne dla mnie - ma rzetelne opinie (sprawdzone opinie) na temat setek/tysięcy opon! I to realnych użytkowników opon. No i fajne opisy, porównania, testy, rankingi. No tak, przekładki opon, szczególnie mieszkając w mieście, to kłopot i dodatkowa kasa za ich przechowanie. Można tak liczyć, że rocznie to wychodzi jakieś 200-300 złotych za całość - czyli 3-4 lata i mamy komplet nowych, całorocznych opon w tej cenie. To nie lepsza opcja? |
| |
offline Keemack inżynier
|
Jak ktoś będzie szukał nowych opon jednak nie wie jaki ma rozmiar polecam zajrzeć na https://jakie-opony.pl/ serwis ze sporą bazą aut |
| |
offline KateB kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline morella1 kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez morella1 dnia: 21 grudnia 2021, 18:26 | |
| |
offline Mimi inżynier
|
Przez długi czas miałem problemy z pogiętymi lub wgniecionymi felgami. Znajomy polecił mi udać się tutaj, na autoopony.com. Muszę powiedzieć, że naprawdę podoba mi się ich usługa. Jeśli też zastanawiacie się nad skorzystaniem z takiej oferty, to myślę, że warto sprawdzić. |
| |
Gość: PatrykCzoo praktykant |
|
| |
Gość: Tami89 praktykant |
|
|