Oryginalne meble i oświetlenie :-)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

14 marca 2017, 08:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Wszystko moim zdaniem jest kwestią gustu oraz oczywiście wizji, kreatywności. Czasem im więcej oświetlenia i różnych ozdób tym gorzej wychodzi to w praktyce. Często oświetlenie dopasowujemy pod katem właśnie mebli, w zasadzie do każdych dobrze sprawdzą się ledy.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 marca 2017, 10:29

Zgadzam sie: good 1 bad

A co sądzicie o lampach z bębnów od pralek?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2017, 09:30

Stare meble fajnie odnowić papierem ściernym, przemalować na biało i ozdobić sztuką decoupage. Na pewno wszystko znajdziesz w poradach w internecie. Ja tak właśnie ozdobiłam pokój mojej córki, a ciekawe instrukcje znalazłam tutaj http://blog.mirjan24.pl/5-rzeczy-ktore-nastol atek-chce-miec-w-swoim-pokoju/ Warto czasem trochę poszperać :)

Ten post był edytowany przez Co_ffee dnia: 18 marca 2017, 09:32
Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2017, 18:00

Z bębnów od pralek ? ... nie podoba mi się to . Owszem widziałam ale grill z bębna od pralek . Natomiast lampy lubię takie inne że tak to ujmę , ale niezbyt udziwnione ;) W moimprzypadku udane zakupy oświetlenia były na lumenpro.pl . Jest na prawdę w czym wybierać . Lampy takich producentów jak max light , zuma line czy Cleoni ;)w dodatku za przesyłke nic nie płaciłam, bo zamówienie miałam powyzej 100 zł ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2017, 12:39

Grill to i ja widziałam, ale lamp to nie, a jestem w temacie bo urządzamy pokój naszej córki i szczerze powiem, że nie bardzo wiedzieliśmy jak to zorganizować z tym oświetleniem, żeby było dobrze. Ale od czego mamy internet, wystarczyło tylko trochę poszukać. Poczytajcie sobie http://www.jagodowykot.pl/oswietlenie-w-pokoju-dzieciecym/ jak fajnie można wszystko zgrać ze sobą. Fajny i bardzo pomocny artykuł, a na dodatek nie musiałam daleko szukać wielu rzeczy, bo miałam je na wyciągnięcie ręki, wystarczyło tylko wybrać i zamówić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 maja 2017, 09:48

Na razie próbuję samodzielnie wykombinować, jak urządzić poszczególne pokoje, korzystam z porad, które znajdę w internecie. Mądre rzeczy znalazłam tutaj http://daa.pl/yZr, jeszcze kilka takich i będę w stanie stworzyć koncepcje aranżacji na wszystkie pomieszczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2017, 17:32

Oświetlenie to najprostsza sprawa, wystarczy kilka lamp ledowych, najlepiej activejet bo sa nie zniszczalne i oczywiście te o neutralnej barwie światła i problem rozwiązany

Zgłoś | Cytuj | Link

17 maja 2017, 11:00

A pewnie, że w sieci można znaleźć masę inspiracji. Nasze mieszkanie też dzięki takim gotowym aranżacjom urządziliśmy. Wystarczyło tylko trochę czasu poświęcić na czytanie i podejrzenie. Na dodatek prawie zawsze podane są namiary na sklepy , a to bardzo duże ułatwienie bo nie trzeba już szukać skąd one są. Dzieki takim namiarom udało mi sie trafić do gdmmeble.pl i raczej prędko sie od nich nie przeprowadzę do innego sklepu. Mają bardzo ładne i ciekawe meble, a i cena jest dość rozsądna, o jakości to juz nie będę się rozpisywać.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 maja 2017, 15:10

Dla mnie najbardziej oryginalnymi meblami obecnie są krzesła metalowe i przezroczyste, fajnie prezentują się w nowoczesnych wnętrzach, gdzie dba się o zachowanie odpowiedniego stylu. O połączeniu metalowych krzeseł i stylu industrialnego pisano tutaj: http://camomille.pl/jakie-metalowe-krzesla-do -industrialnego-wnetrza.php i dlatego tak zaciekawił mnie ten temat.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2017, 08:18

Oj mi tez sie podobają takie przeźroczyste krzesła. Wczoraj oglądałam w Mebluj Dom naprawdę są świetne, podoba mi sie i to bardzo ten model Mirror tak nowoczesna elegancja. Poważnie zastanawiam się nad ich zakupem, to dobre rozwiązanie nawet na taras bym mogła je sobie postawić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19707 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 321

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >