Gość: sakremin praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja postawiłem na klasykę w wyglądzie i zdecydowałem się na model drzwi stalowych Thermo65, które jak najbardziej mogę polecić ze względu na jakość wykonania, odpowiednią izolację oraz możliwość dopasowania ich wyglądem ze względu na ilość dostępnych kolorów, przeszkleń, czy nawet możliwości doboru doświetlenia bocznego. |
| |
Reklamy Google |
Oryginalne i bezpieczne - drzwi wejściowe w stylu retro
«
Powrót do artykułu: Oryginalne i bezpieczne - drzwi... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Prawidłowe wykonanie hydroizolacji w łazience - na... Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 381 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...
- 21 października w Europie obchodzony jest Dzień... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Pod warunkiem że zoptymalizuje się pod nią ogrzewanie podłogowe, inaczej rachunki za ogrzewanie moga byc duże. Tutaj poradnik https://projekt-ogrzewania.pl/rozs...
- Budowa domu to najlepsza inwestycja Liczba postów: 28 Grupa: Budowa i re... Planujesz remont lub kupno nieruchomości? Współpraca z rzeczoznawcą budowlanym pozwoli uniknąć kosztownych niespodzianek. Fachowa ocena stanu technicznego budyn...
- Jak wykończyć narożniki w suchej zabudowie, aby by... Liczba postów: 1 Grupa: Budowa i re...