![]() Gość: sakremin praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Tomek111 fachowiec
![]() |
Ja postawiłem na klasykę w wyglądzie i zdecydowałem się na model drzwi stalowych Thermo65, które jak najbardziej mogę polecić ze względu na jakość wykonania, odpowiednią izolację oraz możliwość dopasowania ich wyglądem ze względu na ilość dostępnych kolorów, przeszkleń, czy nawet możliwości doboru doświetlenia bocznego. |
| |
Reklamy Google |
Oryginalne i bezpieczne - drzwi wejściowe w stylu retro
«
Powrót do artykułu: Oryginalne i bezpieczne - drzwi... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Jak można przyspieszyć prace związane z tynkowanie... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Dla tych, którzy zajmują się wykończeniówką albo pracami tynkarskimi to pace i szpachelki zawsze są przydatne. Paca styropianowa, tarki, nierdzewne czy na siatk...
- Profesjonalne wózki widłowe Liczba postów: 85 Grupa: Budowa i re... Potrzebujesz niezawodnych wciągników i podnośników? Mipromet to firma, która oferuje szeroki wybór osprzętu do wózków widłowych. Sprawdź ich ofertę na https://m...
- Wózki widłowe - sprawniej między regałami Liczba postów: 50 Grupa: Budowa i re... Jeśli szukasz osprzętu do wózków widłowych, warto sprawdzić ofertę Mipromet. Mają szeroki wybór produktów, jak łańcuchy, wciągniki czy podnośniki, które poprawi...
- Jaki tynk wybrać? Nowy tynk Silikon Protect 03 fir... Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re...
- Klejenie płytek kamionkowych, kamiennych i gresu... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Dla firm, które potrzebują wydajnych systemów do aplikacji klejów termotopliwych, rozwiązanie HB 4000 od Bühnen może być interesujące. To urządzenie przemysłowe...