Oryginalne meble i oświetlenie :-)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

5 października 2011, 09:15

Zgadzam sie: good 0 bad

hehe ja np. mam starą meblościankę ;D , albo w nowym domu znalazłem w piwnicy taki stary stolik wiecie: z jedną szufladą ośrodku :D ? jakieś pomysły na odnowienie :D ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2011, 13:03

Przed:

Po:

A na stoliki nic nie mogę znaleźć

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2011, 14:21

Boże hehe to wygląda jakbyś z obozu jakiegoś wziął hehe :D
Czyli co tapicer no i odmalowanie drewna lakierem...

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2011, 14:24

Dokładnie :D

Mi chodziło ja jakieś ciekawe pomysły a nie po prostu odrestaurowanie mebli bo to jako tako jest proste?!

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2011, 09:31

Noo ktos się postarał odrestaurować mebel chodzi tak wyglada jak stary... może inne obicje inny kolor i było by super...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2011, 14:31

Być może komuś się o taki efekt rozchodziło... o tym też trzeba pomyśleć. Mi się nie podoba osobiście, ale być może poprzez sentyment do fotela chcieli odzyskać jego jak najbardziej unowocześnioną ale nie zmienioną wizualnie postać.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2011, 15:46

Dobra robota ale tak czy siak jezeli chcial tylko odnowic mebel, jezeli chcial zrobic nowy model to mu nie wyszlo,

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2015, 08:05

Odsyłam tutaj jcollection.pl
To oczywiście tylko przykład, wymagający sporego budżetu, ale jednocześnie mebelki z wyższej półki, bardziej podchodzące pod klimaty mebli włoskich ;-)

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:56
Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 14:50

Oryginalne,stylowe meble w rozsądnej cenie znajdziecie także na
www.Klawe-Meble.pl miła i fachowa obsługa zawsze chętnie służy swoją pomocą:)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2015, 13:51

A mi się podobają meble ze strony http://www.forte.com.pl/pl. Nowoczesne, niedrogie i dostępne w wielu miejscach w kraju.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:56
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19591 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >