Oryginalne meble i oświetlenie :-)

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

21 listopada 2016, 16:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam u siebie lampy z Britop Lighting http://britoplighting.pl/ i jestem zachwycona! Jeszcze u nikogo nie widziałam takich lamp, jak te, które kupiłam. Podobnych też nie widziałam :) Cenię sobie oryginalny design.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2016, 10:03

Lampy i generalnie oświetlenie to kwestia gustu jak i kolorystyki ścian, bardziej skupmy się w pierwszej kolejności na wygodnych meblach np do salonu sofa czy narożnik byłby wskazany, oglądaliście już może nasze kolekcje z MegaSofa.pl ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 listopada 2016, 17:06

Oświetlenie led według mnie jest najlepsze, wszędzie sobie takie zrobiłem , można sporo zaoszczędzić na prądzie, zwłaszcza jak się ma te z activejet. W OBI kupowałem

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2016, 13:19

moim zdaniem bardzo oryginalne oświetlenia znajdziecie równiez na lumenpro . Większość lamp dostęonych jest od ręki , a przesyłka zostaje potem bardzo szybko dostarczona .

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2016, 14:42

Oświetlenie w nowym domu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2016, 14:43

Ja jednak bardziej ufam tym z active jet jest ono bardziej energooszczędne i twałe

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2016, 11:44

Moje stare meble przydały się do ogrzania domu, aktualnie posiadam nowy komplecik białych mebli http://www.mirjan24.pl/844-biale-meble w salonie i sypialni :) Nie żałuję, że tamtych się pozbyłam. Zmiany w mieszkaniu od czasu do czasu się przydają.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2017, 17:34

jeśli chodzi o activejet to chyba jedyne marka, która ma światło o neutralnej barwie światła. Świetnie się sprawdza w każdym pomieszczeniu

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2017, 13:54

Ależ oczywiście, że zmiany są wskazane, w jednym ubraniu też nie da się wiecznie chodzić. Chociaż ubranie to nie mebel, które de facto powinien nam jednak posłużyć przez lata. Jeszcze w zeszłym roku postanowiliśmy w naszej jadalni zmienić to i owo, a konkretnie stary zestaw stołowy. W GDM Meble.com znaleźliśmy idealne rozwiązanie, piękny stół ze szklanym blatem, do którego pomogli nam dopasować krzesła. Absolutnie nie żałujemy tego wyboru, nareszcie mamy jadalnię porządnie umeblowaną i to tak jak sobie wymarzyliśmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2017, 12:52

odnośnie oryginalnego oświetlenia, macie jakieś pomysły jak można to zrobić? chciałbym pozbyć się nudy i monotonii w pomieszczeniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19704 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 180

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >