offline warzechus inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dimitrijek praktykant |
Właśnie nawet nie musi być 100% klinkieru na fasadzie. Takie wstawki koło okien, koło drzwi czy bramy garażowej też mogą bardzo ładnie wyglądać. Akurat mi się bardziej podobają ciemniejsze kolory, coś w stylu HF08 Deep purple. Na białym tynku (czy nawet szarym) prezentowałoby się to narpawdę bardzo elegancko |
| |
Reklamy Google | |
offline E-Rzecznik marki King Klinkier fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Gość: marco.fu praktykant |
To tak wygląda mocno po brytyjsku... W Polsce rzadko się tak muruje ze względu na koszty - przede wszystkim robocizny. Dobrych murarzy jest mało i się cenią prawie jak programiści ;) Ja mam na zewnątrz tylko opaskę z cegieł klinkierowych Terca do wysokości 180 cm. Chciałem mieć tego materiału więcej, ale niestety koszty... |
| |
Gość: Piotr praktykant |
uważam że Orginalne zdobienia elewacji klinkieru połączonego z sztukaterią będzie fajnie zarazem wyglądać polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz łopat szpadli pędzli węży zraszaczy mebli ogrodowych wózków uszczelek kołków młotków i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
| |
Reklamy Google |
Oryginalne zdobienia elewacji - klinkier w połączeniu ze sztukaterią
«
Powrót do artykułu: Oryginalne zdobienia elewacji - klinkier... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Co to są sufity napinane i gdzie można je stosować... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... Zastanawiam się nad montażem sufitu napinanego w łazience. Jak to wygląda z wilgocią? Możecie coś powiedzieć na ten temat? Znalazłem firmę z Poznania Sufity Nap...
- Elektronarzędzia sprawdzone w akcji przez strażakó... Liczba postów: 21 Grupa: Budowa i re... Szukając wysokiej jakości w zakresie elektronarzędzi oraz narzędzi ogrodowych, w tym również sprzętów jak myjki ciśnieniowe, agrotkaniny, piły do drewna, czy te...
- Elektronarzędzia litowo- jonowe ułatwiające wkręca... Liczba postów: 4 Grupa: Budowa i re... Szukając naprawdę dobrej jakości w zakresie narzędzi, elektronarzędzi oraz osprzętu do wykonywania prac remontowych oraz wykończeniowych to warto zapoznać się z...
- Narzędzia budowlane: Diamentowe tarcze i ściernice... Liczba postów: 10 Grupa: Budowa i re... W przypadku kiedy szukasz niezawodnych narzędzi diamentowych i maszyn do wymagających zadań, sprawdź ofertę firmy https://mk-diament.pl/. Dostarczają profesjon...
- Jakie metody stosuje się do obróbki blachy? Liczba postów: 95 Grupa: Budowa i re... Blacha perforowana to wszechstronny materiał wykorzystywany w wielu branżach, od przemysłu po architekturę. Perfopol https://www.perfopol.pl/Informacje_techn icz...