Ospel czy warto?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

28 stycznia 2016, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Warto .Raz ,zę mają dobry osprzęt to jeszcze teraz stworzyli nową kolekcje ( ale nie wiem czy ona jest juz w sprzedaży )- sonata nowe srebro , gdzie w łącznikach i gniazdkach jest miedź przecidronboustrojowa . Ogólnie jak tak patrzyłam na artykuł to bardzo fajnie te gniazdka wyglądają . I faktycznie przydatne w szkołach i przedszkolach gdzie przewija się mnóstwo chorób.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2016, 17:56

Ja także mam gniazdka z ospela , ale o tych przeciwiwrusowych jakichs to nie słyszałam jeszcze ;)A same gniazdka są bardzo dobrej jakości ;) Polskie ;) to przede wszytskim

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lutego 2016, 11:59

Jeżeli chodzi o artykuły oświetleniowe,to zapraszamy także na Lednaise.com gdzie znajdziecie ich szeroki wybór i zawsze możecie liczyć na pomoc fachowej obsługi.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2016, 18:01

wybierają Ospel wybiera się dobrą i przede wszystkim polską markę. mają naprawdę fajny sprzęt, który warto kupić. wiele kolekcji, dobre ceny - chyba nic więcej o nich mówić nie trzeba.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2016, 20:03

Zgadzam się Maćkiem , nie dośc ,ze ospel ma sprzęt bardzo dobry jakościowo to jeszcze w dodatku ma szeroką palete kolorów oferowanych produktów, oraz są łatwe i bezpieczne w montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lutego 2016, 20:27

Ospel to naprawdę dobry sprzęt, w rękach czuć róznicę pomiędzy standarowymi produktami "bezimiennymi" a Ospelem - dobrze zalakierowane, nie robią się szramy, ani nie pękają przy byle kontakcie z jakimś tworzywem

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2016, 14:57

z ospela mają łączniki w różnych kolorach , ostatnio widziałam w kolorach biały , kremowym brązowym i czerwonym ;) a takze wykonane ze stali nierdzewnej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

15 marca 2016, 10:08

Ja akurat spotkałem pozytywne opinie na temat ich instalacji,więc jeżeli tylko cenowo również nam to odpowiada,to czemu nie,warto się nad nią zastanowić.

www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2016, 21:12

ja myslę ,ze warto , kupiłem raz jedno gniazdko , tak na wypróbowanie w markecie budowlanym by zobaczyć jak sie będzie sprawować . I musze powiedzieć ,ze sa funkcjonalne,łatwe i bezpiecznie w montażu.dlatego teraz , jak będę mieć remont w dou wymienie cały obecny osprzęt elektryczny na ospela .

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2016, 17:02

jeżeli chcesz zainwestowac w puszki , odgałexniki to jak najbardziej polecam . zakupilem z ospela puszki podłogowe oraz włączniki i gniazdka w różnych kolorach i wzorach . a czy warto kupić > uważam ze warto , ze względu na jakosc , cene oraz fakt ,ze są to polskie produkty a nie zagraniczne

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19589 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 139

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >