Gość: Gośka co nie wie praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kostek33 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: lucasso praktykant |
Polecam urządzenie osuszające radiowo ElektroAqua GPL-111 w firmie LUCASSO. Kosztuje 4920zł, dają 20lat gwarancji, koszt prądu 1zł miesięcznie. Z tego co wiem to najtańsza cena za to urządzenie wśród wszystkich krajowych dytrybutorów. |
| |
offline kamillo37 praktykant
|
Ja nie wydawałbym na osuszanie kilkanaście tysięcy, skoro
są znacznie tańsze metody. Po co zaczynać od
najdroższej? U mnie bardzo dobrze sprawdziło się
osuszanie metodą iniekcji krystalicznej. Zakupiłem taki
preparat: |
| |
Gość: kasiula praktykant |
miałam problem z wilgocią ale firma www.nawiew.eu zamontowała mi nawiewniki
okienne w istniejących oknach i zapomniałam o grzybach i
pleśniach. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: spioch praktykant |
osuszanie i odgrzybianie murow oferuje http://www.iniekt-system.pl/. Co prawda z tej uslugi nie korzystalem - mi tylko czyscili sciany metoda hydrodynamiczna |
| |
Gość: Zumr praktykant |
miałem dom osuszony aquapolem działa, działa - tylko tanie to to nie jest , no cóż . Chałupe sprzedałem z zyskiem. Nowi własciciele nie dowierzają. Ja jednak pamietam co było jak zanim. Zreszta co mnie teraz, ale w umowie sprzedazy zastrzeglem, zeby nie bylo ze z wada dom poszedl. Firme polecam, solidna. |
| |
Gość: KRZYCHU32 praktykant |
|
| |
Gość: Patryk K praktykant |
Tydzień temu podcinałem mury.Korzystałem z metody PRINZ,polega ona na cięciu i wkładaniu bardzo grubej izolacji.Całość podbijana jest bardzo mocnymi klinami z tworzywa sztucznego i wypełnieni powstałej spoiny magicznym środkiem na bazie cement który pęcznieje.W żaden sposób nie naruszyło to konstrukcji domu.Nie zauważyłem nawet jednego pęknięcia ,a dom jest tynkowany.Plusem jest to,że cięcie było wykonywane w posadzkę czyli w środku domu czyściutko.Cena tej metody z materiałem jest dość wysoki bo po stargowaniu wyniósł mnie 460złm2. Czyli w moim przypadku mur miał 40cm. Ciecie było głębsze bo izolacja wchodziła jeszcze w posadzkę,mimo to liczone było jako 40cm.Czyli za 2,5m bieżącego płaciłem 460zł.Muszę jeszcze dodać ,że cięcie było wykonywane przy samym gruncie mimo,że grunt jest pod kontem względem domu,można stosować metodę schodów.Teraz czekam na efekty,szukałem różnych rozwiązań ale to wydało mi się najpewniejsze i dostaje się dożywotnią gwarancje. |
| |
Gość: sonimr praktykant |
jest trochę metod osuszania murów, moim zdaniem najlepiej zwrócić się po pomoc do specjalistów, mnie pomogła firma http://spec-bud.com.pl/ |
|
Osuszanie murów metodą grawitomagnetokinezy
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Biuro księgowe w Warszawie Liczba postów: 11 Grupa: Porady i op... Samodzielne prowadzenie księgowości w e-commerce może być korzystne finansowo, ale wiąże się z ryzykiem popełnienia błędów. Wymaga to znajomości zasad podatkowy...
- Meble laboratoryjne Liczba postów: 58 Grupa: Porady i op... Przechowywanie próbek biologicznych w temperaturach ultra-niskich wymaga specjalistycznych zamrażarek, które gwarantują stabilność warunków nawet przy -86˚C. Te...
- Książka Obiektu Budowlanego [Poradnik] Liczba postów: 2 Grupa: Porady i op... Trudno znaleźć autora, który wzbudza tyle emocji, co Piotr Lucjusz. Jego ekscentryczne podejście do życia i pisania stało się jego znakiem rozpoznawczym. W jego...
- Czy warto montowac rolety zewnętrzne? Liczba postów: 407 Grupa: Porady i op... Szukasz nowoczesnego sposobu na obniżenie kosztów klimatyzacji i zarządzanie światłem w swoim domu lub biurze? System żaluzji fasadowych SkyFlow to świetne rozw...
- Szafa pod zabudowę Liczba postów: 147 Grupa: Porady i op... Możesz kupić szafę pod zabudowę w tej cenie i jest to ok rozwiązanie jeśli się nie przeprowadzasz, bo te szafy są do jednorazowego montażu. Są ładne i w niskich...