czytam, ogladam, analizuje
dziala wylacznie do powierzchni gruntu .. a co po spodem ..
syf kila i mogila przez 20 lat ?? po jakim czasie od
zastosowania, wilgoc znow wejdzie na sciany??
nie podaja ceny , bo to trzeba indywidualnie ok ... ale
podaliby chociaz przykladowa cene za przykladowy dom ... ile
takie cos kosztuje ??
czy taniej wyjdzie okopac budynek i zrobic izolacje pozioma
w ciagu 2 miesiecy (pionowa tez w glab gruntu ile sie da),
czy zastosowac urzadzenie dzialajace 1-5 lat tylko do
powierzchni gruntu?
po prostu nie wierze w dzialanie tego cuda ... byc moze cos
tam na zasadzie grawitacji .. ale ile? jak dokladnie? i za
ile ??
a moze "Zanwca" jest dystrybutorem tego urzadzenia i interes
sie nie kreci ??
offline Radex moderator
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Edward1 praktykant |
Czytając powyższe wypowiedzi zastanawiam się która metoda jest skuteczniejsza. We wszystkich przypadkach okres osuszania jest dosyć długi. Aquapol do 5 lat. Urządzenie jest zasilane tylko energią ziemską. Elektroosmoza posiada urządzenia zasilane prądem i okres osuszania jest nieco krótszy bo do 3 lat ale wiążą się pewne koszt z energią elektryczną. Jakoś do mnie bardziej trafia przekonanie że jednak urządzenie zasilane prądem powinno być bardziej skuteczne i co ważne jest dosyć tanie. |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Witam! |
| |
Gość: ALL praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
Witam wszystkich najlepsze urzadzenia do osuszania murow posiada zaklad osuszania elektroosmoza www.elektroosmoza.pl mam takie urzadzenie w domu i kilku moich znajomych i jestesmy zadowoleni, jest podlaczone do pradu . BEDE CHWALIC TA FIRME WSZEDZIE BO JESTEM ZADOWOLONA JAK ROWNIEZ MOI ZNAJOMI Z TEGO CO WIEM TO JEST NAJTANSZA NA RYNKU PONIEWAZ JEST JEDYNYM DYSTRYBUTOREM . POLECAM ZAKLADAJCIE GPL-111 |
| |
Reklamy Google | |
Gość: GOŚĆ, GOŚĆ praktykant |
|
| |
Gość: Jan M. praktykant |
|
| |
Gość: wojciobr praktykant |
Moi drodzy u mnie w domku okolice Żmigrodu od 1,5 roku jest zamontowany system AQUAPOL. Podam tylko jeden przykład podczas montażu na ścianie w jednym z punktów pomiarowych wartość startowa 8,56% a po roku 4.32% wynik mówi sam za siebie jak dla mnie to działa!!!! A chciałbym tylko nadmienić że przed podpisaniem umowy z Aquapol zawołałem do siebie inna firmę zajmująca się osuszaniem(ich urządzenia można kupić przez internet) której to przedstawiciel mierzył u mnie w domu wilgotność czujnikiem do drewna!!! Ja jestem zadowolony z systemu AQUAPOL i na pewno po całym procesie osuszania dam im swoje referencje! (oczywiście jeśli mój domek bedzie suchy) Pozdrawiam |
| |
Gość: Kamer praktykant |
Mam to dwa lata. |
| |
Gość: markon praktykant |
Było mokro. Poniemiecki dom fundament kamienny (na dole
trochę otoczaków). 3 lata temu kupiłem aquapol. |
|