Oświetlenie nad blatem

« Powrót do grupy: Inteligentny dom

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

16 stycznia 2021, 01:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, poszukuje TANIEGO oświetlenia nad blat, przyczepiany do szafki od spodu,
Wpadłem na pomysł czy nie zamontować zwykłego paska LED, co wy na to?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2021, 08:11

To najpopularniejsze rozwiązanie, powinno się sprawdzić. Ja mam u siebie takie taśmy i jestem zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 sierpnia 2021, 08:20

Ja również posiadam taśmę led :) oprócz tego nad blatem umieściłam także lampy wiszące. Fajna alternatywa i dodatkowe oświetlenie :) Ponadto świetnie to wygląda!

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2021, 13:35

Chyba wiszące, ale jednocześnie długie wzdłuż blatu by fajnie wyglądało.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2022, 07:13

Szukając przede wszystkim dobrze wykonanych, ładnych i jednocześnie funkcjonalnych propozycji oświetlenia, także ledowego to tutaj jak najbardziej mogę polecić Wam do sprawdzenia także propozycje przygotowane przez mój ulubiony sklep LedLove https://ledlove.pl/oswietlenie-do-wnetrz.html w którym można znaleźć szeroki wybór wyjątkowych propozycji oświetlenia jak m.in model K-8036A-3 z serii SAMANTA i też do salonu K-8004-6 z serii RAVEN ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 stycznia 2022, 09:26

A inteligentne urządzenia domowe takie jak tutaj? Polecacie czy raczej średnio? Na co postawić, żeby to było funkcjonalne i robiło różnicę? Wiadomo - nie chodzi o to, żeby mieć wszystko - ma być rozsądnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 lipca 2023, 09:54

Ja zamawiam na elampy.pl całe oswietlenie bo mają duzy wybor, szeroki asortyment i czesto sporo promocji

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2023, 19:36

Jak ma być tanio, to może spróbuj ogarnąć temat z jakąś hurtownią. Tam zawsze mają najtaniej. Ewentualnie może uda Ci się znaleźć firmowy sklep danego producenta. Tam też powinno być trochę taniej niż w sklepach. Przeczytaj poradnik https://lampy-wewnetrzne.pl/jakie-lampy-do-sy pialni i szukaj okazji, a na pewno uda Ci się coś wyhaczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 grudnia 2023, 19:13

To przykładowo ja rozważam zakup taśm led, a niezłe właśnie znalazłam na stronce https://www.akb-poland.com . Myślę, że tam dokonam zakupu, ponieważ do mnie też przemawiają takie rozwiązania. A czy ktoś z was zastosował już takie rozwiązania u siebie?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2023, 05:55

Let me simply say that this is a really good and fun game. If you're bored in your free time, visit this platform for free and begin playing this board game there without having to download anything or register. trap the cat

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Warto założyć klimatyzację? Liczba postów: 24 Grupa: Inteligentn... Zastanawiam się również nad odpowiednimi czujnikami. Stabilna temperatura wpływa również na wydajność maszyn. Urządzenia, które pracują w odpowiednich warunkach...
  • koszt automatyki Liczba postów: 12 Grupa: Inteligentn... Automatyka budynku to temat bardzo na czasie. Coraz więcej firm oferuje tego typu rozwiązania. Ze względów bezpieczeństwa najlepiej jednak stosować przebadane s...
  • Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 167 Grupa: Inteligentn... Wszystkim tym, którzy poszukują eleganckiego designu i innowacyjnej technologii w jednym, polecam rozwiązania kontroli dostępu Schuco DCS. Zapewnia ono pełny og...
  • moskitiery drzwiowe warszawa Liczba postów: 15 Grupa: Inteligentn... Warto zastanowić się nad zamontowaniem moskitier, szczególnie jeśli mieszkanie lub dom znajduje się w pobliżu terenów zielonych. Moskitiery dostępne w sklepie h...
  • Projekt domu Liczba postów: 72 Grupa: Inteligentn... Myślę, że jednym z fajniejszych elementów inteligentnego domu jest oświetlenie.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 440

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >