offline łopaciński praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
W prawdzie można kupić gotowe lustra do wizażu, ale nie wiem czy takie lustro będzie dobrze wyglądało w łazience. Zależy to pewnie od stylistyki pomieszczenia ale u mnie by to nie wglądało by zbyt dobrze. Oświetlenie lustra jak dla mnie wydaje się, że nie powinno sprawiać dużych problemów bo jest sporo lamp, które właśnie dedykowane są do tego celu i jest ukierunkowane w tym temacie aby było odpowiednie. |
| |
Reklamy Google | |
offline tarski doświadczony
|
Trzeba zwrócić uwagę na odpowiednie nasycenie światła, aby twarz w lustrze była wyraźnie widoczna. Najlepiej, jeśli jest to lustro podświetlane - nie trzeba wtedy montować dodatkowego oświetlenia naokoło, bo jest ono umiejscowione już bezpośrednio w lustrze, przez co jest też bliżej twarzy. Takie specjalne lustra do makijażu (na wymiar) wykonuje na przykład Soleda Mirror (http://www.lustra-led.pl/pl/galeria.html) . Mają naprawdę fajną ofertę i sporo modeli do wyboru, wśród których znajdziemy też lustra hollywoodzkie - te typowo "garderobiane", lustra "dla gwiazd", charakteryzatorskie, z dużymi żarówkami naokoło. Coś takiego nie tylko spełnia swoją typową funkcję, ale też świetnie wygląda. Można wybrać sobie barwę światła (biała zimna lub biała ciepła), wzór na lustrze, dobrać wymiary, etc. Należy podkreślić, że są to lustra LED, a tego typu oświetlenie charakteryzuje się tym, iż nie nagrzewa się, co powoduje, że makijaż nie spływa. Na pewno takie coś idealnie nadaje się do toaletki w garderobie pozbawionej okien. |
| |
offline dronka majster
|
|
| |
offline Lednaise.com majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Fingaris inżynier
|
|
| |
offline Enegen.pl inżynier
|
|
| |
Gość: deanna praktykant |
|
| |
Gość: monkos praktykant |
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
|
Oświetlenie do makijażu.
«
Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka lampa do salonu? Liczba postów: 37 Grupa: Oświetlenie... Wszystko co potrzebne do wystroju domu lub jego wyposażenia znajdziesz w tym sklepie https://gdonline.pl/UpFun/pr/88 Jest to azjatyckie centrum handlowe więc w....
- barek i alkohole Liczba postów: 57 Grupa: Oświetlenie... Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie można skorzystać z profesjonalnego odtrucia alkoholowego? Zależy mi na bezpieczeństwie i profesjonal...
- czy takie lampy są znów modne Liczba postów: 112 Grupa: Oświetlenie... Mega interesujące lampy drewniane widziałem tutaj: https://eco-deco-art.pl/lampy/. Lampy jednak bardzo nietypowe i robione ręcznie na zamówienie. Cena jednak wy...
- OBZOR - włączniki i gniazda Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Niestety ja póki co jeszcze tych rozwiązań nie znam ale za to chcę powiedzieć, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć również jak ważną sprawą jest to a...
- Świetliki dachowe Liczba postów: 4 Grupa: Oświetlenie... Rownież szukam opinii na temat takiego systemu doświetlania pomieszczeń. W najbliższym czasie będę musiał podjąć decyzję - inwestować w coś takiego, czy odpuści...