Oświetlenie - jakie wybrać?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

23 kwietnia 2019, 15:11

Zgadzam sie: good 0 bad

Jestem w trakcie urządzania domu. Poszukuje oświetlenia lamp, plafonów, kinkietów. Gdzie w internecie w miarę tanio mogłabym je nabyć? Polećcie mi jakiś dobry i tani sklep z takimi artykułami. Wypatrzyłam coś takiego https://www.multilampy.pl/lampy-wiszace, strasznie mnie urzekły .
Z góry dziękuje za wszelkie rady i opinie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2019, 17:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć bibi,

Ciekawe rozwiązania, ale do jakiego pomieszczenia? Jak wysokie są te pomieszczenia? W jakim stylu są urządzone? Lampy należy dobierać do pomieszczenia. Może się okazać, że lampa która nam się podoba nie będzie dobrym rozwiązaniem do naszego wnętrza.

Pozdrawiam,
Grzegorz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >