Oświetlenie kuchni – jak je zaplanować funkcjonalnie i estetycznie?

« Powrót do artykułu: Oświetlenie kuchni – jak je... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

26 stycznia 2018, 13:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Oświetlenie w szafkach bardzo mi się podoba. Niestety nie pomyślałam o tym przy projekcie mebli i nie mam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 stycznia 2018, 13:56

Uuu, to teraz niestety chyba już musztarda po obiedzie :/ Chyba, że masz zamiar bawić się w wiercenie dziur w meblach. Ale tak w nowej kuchni?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 stycznia 2018, 11:32

Widziałam ostatnio zdjęcie fajnej kuchni z oświetleniem punktowym. Podsyłam

i powiedzcie mi proszę - cóż to jest na suficie? To jakaś farba specjalna czy coś jeszcze innego?

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2018, 11:02

Wygląda na sufit napinany. Znam parę firm, które się zajmują tego typu bajerami, trzeba by podpytać, czy zrobią coś takiego.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lutego 2018, 11:05

Wybór oświetlenia kuchennego jest na rynku ogromny, zobaczcie sobie chociażby lampy w OBI. Mnie bardzo podoba się lampa activejet , mam zamiar właśnie taką kupić sobie do kuchni.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 lutego 2018, 17:03

A co powiecie na oświetlenie inteligentne ? Bo na http://www.zamel.pl/ znalazłem właśnie takie produkty. Muszę powiedzieć że to może być ciekawe rozwiązanie w domu , zwłaszcza że posiada sterowanie radiowe.

Ten post był edytowany przez zdolny dnia: 9 lutego 2018, 17:04
Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2018, 08:57

A są tego typu firmy gdzieś na Śląsku czy trzeba szukać dalej? Pierwszy raz widzę coś takiego i nie wiem, czy to już powszechne czy jakaś nowość :P

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2018, 09:25

Nowość na pewno nie, sufity napinane w Polsce się zakłada od co najmniej 25 lat. W Katowicach jest firma DPS na przykład - oni są nie tylko dystrybutorem, ale też producentem tych sufitów, więc na pewno możesz u nich zamówić. Mają też swoich sprzedawców w paru miejscach śląska. Sprawdź sobie ich stronę: www.dpsceilings.com

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lutego 2018, 16:13

Tak mi się wydaje że już kiedyś słyszałam o tej firmie właśnie. Chyba będę musiała tam zadzwonić, ciekawe ile się czeka na wycenę tej przyjemności ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2018, 12:54

Myślę że niezbyt długo, tyle że muszą przyjechać zrobić pomiary więc trzeba się z tym liczyć. Ale najlepiej załatwić to w salonie a nie telefonicznie. Tam Ci pokażą jakie mają materiały, jakie wymiary są dostępne i co ciekawego z tym można uczynić :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19471 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 717

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >