Oświetlenie wnętrz: jakie oświetlenie do biura wybrać?

« Powrót do artykułu: Oświetlenie wnętrz: jakie oświetlenie do... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

9 lipca 2016, 23:28

Zgadzam sie: good 0 bad

hmm do nowoczesnego wnętrza taki Nilsen jak najbardziej się nada. W ogole funkcja ładowania w iStarach jest super opcją i jakże wygodną. Także myślę, że warto jak najbardziej!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2016, 15:25

Zgadzam się, ze LEDy to typ oświetlenia, który jest obecnie najlepszy, a zwłaszcza te z AciveJet które ma całe mnóstwo zalet.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 lipca 2016, 23:57

faktycznei oglądałem lampy Nilsena, te na biurko ze stacją ładującą i fajnie świecą. ale widziałem też lampki nocne do pokoju dziecięcego, z delikatną poświatą. to jest także pomysłowe bo maluchy nie boją się ciemności!

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2016, 23:42

tak, te lampki do pokoju dziecka są świetne. nie oślepiają dziecka, a tym samym nie rozbudzają, dają delikatną poświatę. mam w domu taką i młody bez problemu przy niej zasypia

Zgłoś | Cytuj | Link

6 marca 2017, 16:39

Ja bardzo długo szukałam odpowiedniego oświetlenia, tak żeby podkreślało styl mojego biura, które utrzymane jest w klasycznej tonacji. W końcu zdecydowałam się na lampy activejet i to był strzał w dziesiątkę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2017, 08:31

Może oświetlenie ledowe o ciepłych barwach będzie tutaj strzałem w 10, co o tym sądzicie? Tak się składa, że na www.Alluxled.pl znajdziecie szeroki wybór i niższe ceny, warto zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2017, 12:31

Stylowe lampy sprzedaje na pewno Bercal. Nie wiem czy jest w Krakowie jeszcze inny tak dobrze zaopatrzony sklep z oświetleniem powiem szczerze. Ekspozycję na Conrada mają ogromną, dobrze, że jest obsługa która potrafi doradzić, bo inaczej ciężko byłoby mi się w tych wszystkich wzorach połapać. Ja mam od nich lampkę biurkową zamawianą i wygląda obłędnie!

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2017, 14:51

W kwestii oświetlenia LEDowego to ja patrzę na markę, dla mnie najlepszą wydaję się być activejet, są trwałe i energooszczędne

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 10:18

Marka to niestety nie wszystko, bo sugerując się producentem możesz się przeliczyć, a efektów brak. Warto dopasować optymalne źródło światła, mogą być to nawet listwy led do biura plus jedno górne źródło światła w postaci lampy lub lampki na biurko.

www.Rommark.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2018, 23:03

A tutaj https://azzardo.com.pl/32-natynkowe już zaglądaliście? Można tam zakupić lampy natynkowe. Jeśli poszukujecie tego tego typu rozwiązań, to warto sobie sprawdzić ten sklep. Propozycji jest tam naprawdę wiele.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 1248

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >