offline Kornela majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline TDM Tarasy drewniane ekspert
|
Na tarasie można postawić rośliny w doniczkach, tylko należy je często przesuwać, aby nie powstały przebarwienia oraz żeby wilgoć gromadząca się pod doniczkami nie wpływała na szybsze gnicie desek. Ciekawym rozwiązaniem jest również oświetlenie tarasu lampkami LEDowymi wbudowanymi w deski. |
| |
Reklamy Google | |
offline bestyjon majster
|
|
| |
offline Beta1 doświadczony
|
Jeśli masz taras całkiem otwarty, a chciałabyś stworzyć
sobie na nim trochę prywatności, możesz osłonić go
murkiem gabionowym z paneli Zenturo. Utworzysz sobie
przytulny kącik (np. grillowy), a jednocześnie dodasz
ciekawy element architektoniczny przykuwający uwagę. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 29 grudnia 2015, 13:06 | |
| |
offline TDM Tarasy drewniane ekspert
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline stokrotka362 doświadczony
|
|
| |
offline Edom praktykant
|
|
| |
offline przemek986 fachowiec
|
|
| |
offline Zosia Samosia inżynier
|
|
| |
Gość: Markus Ers praktykant |
Możesz również postarać się o jego drugie życie wymieniając dotychczasową powierzchnię na deskę kompozytową z www.eko-deska.pl. Ja w ten sposób odświeżyłem swój taran i bardzo chwalę sobie tę decyzję. Deska kompozytowa świetnie wygląda, jest wytrzymała i co najważniejsze nie wymaga nieustannej pielęgnacji |
|
Ozdoba tarasu
«
Powrót do grupy: Ekspert tarasów
Ostatnio na forum
- Jaki materiał na taras? Liczba postów: 241 Grupa: Ekspert tar... Szanowni Państwo, Jeżeli decydujemy się na zbudowanie tarasu z drewna, to trzeba zadbać o jego skuteczną ochronę przed szkodnikami, pleśnią i działaniem niekorz...
- Co na taras? Liczba postów: 727 Grupa: Ekspert tar... Też się zastanawiam nad wymiana deski naturalnej na kompozyt...wieczna impregnacja jest dobijająca.Taras 100% południowy. Wymieniał ktoś ? Czy odpuścić sobie d...
- taras drewniany Liczba postów: 225 Grupa: Ekspert tar... ja mam od północy i zachodu - w ostatnie lato byliśmy przeszczęśliwi, bo było na nim wystarczająco chłodno w upalne dni żeby z niego nie uciekać myślę, że warto...
- Szukam opinii na temat szklanych zadaszeń tarasu Liczba postów: 14 Grupa: Ekspert tar... Jeśli szukasz niezawodnego dostawcy elementów złącznych, który może zaoferować produkty odpowiadające najwyższym standardom, https://inoxa.pl może być odpowied...
- malowanie tarasu Liczba postów: 23 Grupa: Ekspert tar... Ja na szczęście nie mam z tym problemów, ponieważ jako materiał na taras wybraliśmy kostkę Plaza Grande, a do tego jako elewację w dużej mierze wykorzystaliśmy....