Gość: toyad praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: skrzyniak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Adriusz doświadczony
|
Witam, poszukującym mieszkania w Mysłowicach i okolicy polecam zajrzeć na stronkę http://www.klikmapa.pl/mieszkania-na-sprzedaz ,woj-slaskie,pow-myslowice,gm-myslowice,mi-myslowice.html :) |
| |
Gość: coolmann praktykant |
|
| |
Gość: karafkarz praktykant |
warto, zdecydownie, w 3 etapie oferuja mieszkania w jeszcze wyzszym standardzie, rolety elektroniczne, ogrzewanie podlogowe, drzwi antywlamaniowe, eleganckie wykonczenia, ma powstac kolejny zielony skwer, a i dla mnie najwazniejsze: wlasne miejsca postojowe w podziemiach :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: aumentus praktykant |
|
|
PARK CHOPINA MYSLOWICE
«
Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera
Ostatnio na forum
- Szeregówki od dewelopera Białystok Liczba postów: 1 Grupa: Nieruchomoś... Szukasz idealnego miejsca do życia w Białymstoku? Konceptbud Development oferuje wyjątkowe szeregówki, które łączą wygodę mieszkania w przestronnym domu z atrak...
- kupno mieszkania Liczba postów: 824 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
- Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
- Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
- Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...