POLI IMAGER - Wojciech Odsterczyl - Solidny Wykonawca

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

24 sierpnia 2012, 10:23

Zgadzam sie: good 1 bad

Zleciłem remont mieszkania tej firmie. Mieszkanie naprawdę było w kiepskim stanie. Po pracach tej firmy wygląda jak nowe. Solidność i precyzja polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 września 2012, 12:39

Ja miałem także dobre relacje z ta firmą. Usługi remontowe wykonane perfekcyjnie i brak zastrzeżeń.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2012, 13:05

Ja współpracuje z tą firmą juz kilka miesięcy. Odnawiają naszą firmę i szybko im to idzie. Nie ma zadnego hałasu. W innych pomieszczeniach mozemy spokojnie pracować. A juz pomalowane pomieszczenia są wyposażone i pracownicy są zadowoleni. WIęc jak najbardziej polecam

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2012, 08:30

Firma wykonywała remont w moim pokoju. Trzeba było wszystko odnowić. Mili ludzie. Pokój mi się strasznie podoba. Wszystko jest zrobione jak nalezy. Dobrze pomalowane. Nie ma zadnych plam ani niedorównań.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 października 2012, 15:38

Możecie napisać coś więcej na jej temat albo wrzucić link do ich strony?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 października 2012, 12:57

http://www.poliimager.pl/ tu masz ich stronkę

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2012, 09:55

Mogę sie tutaj w pełni zgodzić z niektórymi osobami a szczegolnie z "Halinka354" bo miałem podobne doświadczenie i tez jestem zadowolony z usług. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

10 grudnia 2012, 11:38

Sprawnie i fachowo zaprojektowano i wykonano remont mojego biura. Firma godna polecenia!

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lutego 2013, 13:38

Zgadzam sie: good 0 bad

wyrazy poparcia wobec pozostałych. uznanie dla firmy, zajęli się u mnie malowaniem a także położyli podłogę. rewelacyjny efekt.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 416

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >