Rozważam zakup przydomowej oczyszczalni od firmy Aquaclear. Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy? Widziałam na ich stronie, że mają ogromny wybór oczyszczalni różnej wielkości. Obecnie mam szambo ale nie jestem z niego zadowolona. Odkąd zrobiło się ciepło czuć z niego nieprzyjemny zapach który bardzo mi przeszkadza. Poza tym męczy mnie wywożenie tego szamba. Pan musi przyjeżdżać co 2 tygodnie :/
POŚ - co sądzicie?
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- dom energooszczedny Liczba postów: 395 Grupa: Ekologiczny... Zgadza się, najpierw należy ocieplić ściany, dach i podłogi oraz co ważne – wymienić okna na nowe, energooszczędne, co pozwoli na zmniejszenie ubytku energii na...
- pompa ciepła Liczba postów: 205 Grupa: Ekologiczny... Pompy ciepła stanowią nowoczesne rozwiązanie, które umożliwia efektywne wykorzystanie odnawialnych źródeł energii, przyczyniając się do znacznego obniżenia kosz...
- Klimatyzacja w mieszkaniu – jaki mamy wybór, o czy... Liczba postów: 16 Grupa: Ekologiczny... Klimatyzacja zapewnia stałe, optymalne warunki temperaturowe w pomieszczeniach, co znacząco podnosi komfort życia i pracy. Nowoczesne systemy charakteryzują się...
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 83 Grupa: Ekologiczny... Jestem w trakcie przygotowań do instalacji paneli słonecznych i od kilku tygodni przeglądam różne firmy. Zaciekawił mnie importer paneli fotowoltaicznych, który...
- Jak wyliczyć zaoszczędzenie ciepła? Liczba postów: 38 Grupa: Ekologiczny... W temacie oszczędności ciepła, warto zastanowić się nad wymianą okien na nowe, energooszczędne. Najlepiej u renomowanego producenta stolarki z dobrymi opiniami,...